Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvordan registrere en Motor Home

En bobil gir transport i tillegg til å tilby et sted å sove og spise. Fordi en motor hjem er også ansett som en "kjøretøy", eieren må registrere den i sin tilstand av bosted, og i henhold til statens registrering prosedyrer. I de fleste stater, kan en eier registrere en bobil på samme måte som å registrere en bil, som er ved å besøke statens vognkortet etaten. Fremgangsmåten for å registrere en bobil er lik fra stat til stat. Du trenger
Motor hjem tittelen
Bevis på forsikring
Kjøretøy registreringsskjema
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt statens vognkortet etaten for å planlegge en avtale. Kjøretøyets registreringsnummer byrå kan be deg om å hente flere dokumenter - bobil tittel, bevis på forsikring, en smog sertifikat og verifisering av bobil vekt - i tillegg til utfylt vognkortet søknad
to.

Besøk statens bil registrering etaten. Ta med all nødvendig dokumentasjon med deg. Etaten kan kreve en inspeksjon av bilen ved en av etatens ansatte før du registrerer det.
3

Fullfør bobil registrering søknad. Søknaden vil be om personlige opplysninger om deg (som den personen registrerer bobil), og informasjon om bobil, inkludert sin nåværende kjørelengde. Avhengig av staten, kan du være i stand til å få tilgang til programmet online og fullføre det før du besøker registrering etaten.
4

Gi bevis på eierskap og nåværende forsikringsdekning. Du må gi tittelen til bobil viser deg som sin eier. I tillegg har de fleste stater krever nå alle kjøretøy skal ha forsikring for å oppnå registrering.
5

Betal motor-hjem registreringsavgift. Hver stat er ansvarlig for å bestemme sin egen gebyr. Spør vognkortet byrå hvor mye avgiften er og hvilke former for betaling aksepteres før timen din. I tillegg, hvis du nylig har kjøpt bobil, må du kanskje betale statlig eller kommunale avgifter.
6

Ta besittelse av bobil registrering av post eller ved personlig fremmøte. Etter at du mottar den, holde den i hanskerommet i bobil i tilfelle du må vise det til en politimann eller bli involvert i en ulykke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111847.html

Previous:
Next:

bobiler