Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvordan endre en ATV Bolt Pattern

Endre bolt mønster på en ATV hjul er ikke en vanskelig oppgave så lenge du har riktig verktøy og kunnskap. Boltene på akslene er montere hva hjulene til rammen av ATV. Når du endrer hjulene og felger på en ATV, noen ganger må du endre bolt mønster for å matche den nye felger. Rammen at hjulet er montert på bolter er festet til akselen ved festeskruene. Du trenger
ATV hjulmutternøkkel
ATV lift
Ratchet satt
Vis flere instruksjoner
en

Løsne alle hjulboltene på en av ATV hjulene med en ATV hjulmutternøkkel. Hev ATV opp fra bakken ved hjelp av en ATV lift.
2

Fjern hjulet fra rammen av ATV og sett det til side. Løsne boltene på bremsekalippernes og rammen at bøylen er montert for å bruke en skralle sett. Trekk bøylen og rammen av rotoren.
3

Løsne boltene som fester bolt plate til rammen av akselen ved hjelp av en skralle sett. Trekk platen av akslingen. Boltene er koblet til plate og kommer ut med plate.
4

Plasser den nye bolt plate på akselen og stram boltene for å feste den til akselen. Sett på bøylen og kaliper ramme til rotoren og stram bolten. Plasser det nye hjulet og felgen på akselen og stram til mutterne. Senk ATV og stram hjulmuttere helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111824.html

Previous:
Next:

bobiler