Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hva er Hookups for Camp Tilhengere?

Første gang bobiler kan noen ganger bli overveldet på mange detaljer å sette opp leiren med en trailer. Trekke opp til nettstedet ditt, og se alle de andre bobiler fullt satt opp og grille marshmallows kan være skremmende. Når du lærer det grunnleggende, men vil du sikkert lage din egen rutine som fungerer best og raskest for camping party. Hovedideen er å være trygg og ren, og gå videre til å nyte din camping eventyr. Før feste opp din Camper

Før du går inn Campingplassen og sette opp din enhet, ta et minutt å gå rundt på siden og finn strøm, vann og kloakk tilkoblinger. Sjekk ut stikkontakten spenning for å sikre at det er kamper som av leiren tilhengerens. Slå på vann kran for å sikre at vannet er i gang og at det er klart. For kloakk oppkobling, undersøke åpningen for å bekrefte at det er klart for rusk, som steiner eller søppel. Sikkerhetskopier campingvogn slik at hookups er i nærheten av enheten.
Electric

elektrisk oppkobling er vanligvis den første tilkoblingen som du gjør når du setter opp din campingvogn. Elektriske ledninger skal være enten 12 eller 14 gage, avhengig av størrelsen på leiren trailer. En kort tilkobling og legge ledningen flatt på bakken er den sikreste metoden for elektriske oppkoblinger. Når du får klar til å hekte din elektrisitet, må du først kontrollere at hendene og bakken er tørr. Alltid slå av bryteren bryteren til "off" posisjon før du kobler til eller fjerne dine elektriske plugger for å unngå å bli sjokkert.
Vann

Vann er en annen leir trailer oppkobling som er tilgjengelig på mange campingplasser og RV parker. Ved hjelp av en quick-connect montering på slangene gir en rask og enkel installasjon. Slangekuplinger er lett tilgjengelig på camper forsyne butikkene. Når du setter opp camper vannforsyning, først installere et vanntrykk regulator for å beskytte enheten mot overspenning som ofte oppstår med leirplass vannforsyning. Bunnfall fjernes med et vannfilter og den endelige slangen vedlegget er drikkevannet slangen. Før du fester slangen til din campingvogn, kjøre litt vann gjennom det å få ut all luft. Som med elektrisk oppkobling, jo nærmere vannslangen er til din campingvogn, jo bedre vannstrømmen.
Sewer

Den endelige oppkobling for leiren trailer er kloakk linjen. For hygieniske formål, er det best å bruke engangshansker når trekke opp din kloakk slangen og å vaske hendene med en gang etter å berøre den. Når du har koblet kloakk linjen på campingplassen, kan du åpne gråvann ventil, men beholde det svarte vannet ventilen stengt inntil du kommer til å dumpe vann for å oppnå bedre spyling. Når du pakker opp din enhet, alltid lagre kloakk slangen i en helt egen kupé fra ditt drikkevann slanger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111848.html

Previous:
Next:

bobiler