Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Cons of Lagre en campingbil på Gravel

De fleste bobil brukes utelukkende for rekreasjonsformål, og brukes ikke i løpet av hele året. I løpet av de gangene de ikke blir brukt, må bobil lagres av offentlige gater hvis du bor i en by eller sted som forbyr å la dem sitte på gaten. Vanligvis betyr parkere den i en innkjørsel, men noen ganger er dette alternativet ikke er tilgjengelig. I dette tilfellet er noen parkere sine bobil mer enn en seksjon av bakken grusdekt. Dette fungerer, men det har sin downfalls. Grus stopper ikke Lekkasjer
din for vinteren RV for å hindre lekkasjer. p Hvis du er parkering en bobil, med et førerhus festet til boareal på grus, må du vurdere det faktum at grusen ikke vil stoppe eventuelle væsker som kan lekke fra motoren siver ned i bakken. Disse væskene omfatter bensin, diesel og motorolje. Hvis det er en alvorlig lekkasje, kan det potensielt lekke inn i grunnvannet. Hvis grus pad er på din egen eiendom, bør du vurdere å bruke en slags plast barriere eller liner under grusen spesielt for å fange søl.
Grus og slam er dårlig for Tires
Kontinuerlig eksponering for boreslam kan føre til tørr-råte i dekk.

skitt under grus lett kan slå til gjørme på den første store regn, spesielt hvis det ikke er stablet tykk nok. Mud er en naturlig dehydrator, og kan langsomt tørke ut gummi på bobil dekk hvis den ikke er fjernet. Dette kalles "tørr-råte." Dekk kan bli ødelagt i løpet av bare en sesong av kontinuerlig mud eksponering.

Grus Pads kan være på ujevnt Earth
Gravel kan kjøpes i forskjellige størrelser.

Grus er ofte spredt over bare jorden som ikke har blitt pakket ned. Hvis du lagrer en bobil, som ikke har et førerhus og har i stedet trukket av et stikk, må du plassere korte planker av tre eller til og med betong utleggere under tripod eller jekk som støtter forsiden av bobil. Dette sikrer at kontakten ikke vil synke ned i bakken som tiden går.
Grus kan tiltrekke skadedyr
Ikke undervurder mus --- de kan enkelt og raskt hjemsøke en tom bobil.

Grus pads kan tiltrekke seg skadedyr og gnagere, for eksempel maur og mus, som kan ta opp bosted i bobil mens den blir lagret. Disse dyrene naturlig hule gjennom bakken, og en tom motor hjem er en førsteklasses beliggenhet for et angrep. En mus angrep kan ødelegge møbeltrekk, kabinett og gulv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111835.html

Previous:
Next:

bobiler