Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hyppige spørsmål om Mobile Homes i New Jersey

Bobiler er definert under New Jersey loven som en enhet av boliger bygget på permanent chassis og designet for bruk som bolig når du er koblet til verktøy. New Jersey loven gir for titulere og registrering av bobiler, samt gi beskyttelse til beboere i mobile parker innenfor staten. Titulere Process

Tipping i New Jersey er lik prosessen for teksting av et kjøretøy. En mobil hjem eieren må gi New Jersey Motor Vehicle kommisjonen en produsentens sertifikat av opprinnelse, og lien holder informasjon om hjemmelaget er finansiert. Per 2011 gebyret for titulere er $ 65 hvis det mobile hjemmet er eid direkte, eller $ 85 hvis det mobile hjemmet er i dag finansiert.
New Jersey State Unntak

Mobile boliger er fritatt etter New Jersey lov fra registrering og inspeksjon og i noen tilfeller en brukt bobil er fritatt for merverdiavgift. Unntaket gjelder ikke for brukte reise trailere, bobiler, eller bobiler.
Mobile Home Park gebyrer

New Jersey regulerer mobile home park gebyrer og fastboende rettigheter i henhold til Title 46 av New Jersey lover. Etter § 46:8 C-2, er mobile park beboere gitt flere rettigheter og vern. Park eierne kan ikke belaste beboerne en ekstra avgift for tilkobling av gass eller elektriske apparater. Park eierne kan ikke kreve at beboerne å kjøpe gass fra parken, og eierne er forbudt å flytte eller flytte hjem med mindre rimelig nødvendig og 30 dagers varsel er gitt.

Park eiere må fullt avsløre etter § 46:8 C-2 (c) alle avgifter, vurderinger, avgifter, regler og forskrifter i skriftlig til potensielle bosatt før belegg, og alle gebyrer og avgifter kan kun økes etter å gi 30 dagers skriftlig varsel.
Mobile Park overføring og salg

Etter § 46:8 C-3 (a) Mobile Park operatører har rett til å godkjenne et kjøp av et mobilt hjem etter en ny leietaker, men kan ikke kreve et gebyr for godkjenning med mindre mobil park operatør handlet en agent for det formål å selge den mobile hjem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111845.html

Previous:
Next:

bobiler