Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvor å Feilfri Harley Davidson aluminiumsfelger

Holde en Harley aluminium hjul rent er en ofte oversett, men viktig del av rutinen sykkel vedlikehold. Hjul plukke opp brems og veistøv, gjørme, olje og myke veien tjære. Regelmessig, vil grundig rengjøring minske de negative effektene av etsende avfall eller kjemikalier på finish. Harley-Davidson rengjøring produkter er allment tilgjengelig og konkret til hjulet type. Imidlertid vil bruke en mild flytende såpe som inneholder Castilla ikke skade på aluminium eller dekkene. Den gjennomsnittlige kostnaden er mindre enn halvparten av kommersielle rengjøringsmidler. En lett påføring av utvannet sitronsaft vil fjerne gjenstridige fett og skinne hjulene. Du trenger:
hageslange med en spray munnstykke vedlegg
1/4 kopp flytende Castilla såpe
Sitronsaft
Bucket, en gallon størrelse eller større
lang håndteres skrubbe børste med myk bust
Brukte tannbørste
rene, myke kluter eller håndklær
Clean, tom sprayflaske
Vis flere instruksjoner
en

slange ned hjulene med vann, ved hjelp den høyeste tilgjengelige trykket, for å fjerne løs skitt og veien rusk. Ikke spray vann på brems eller motor komponenter eller inn i eksosrørene.
2

Fyll en bøtte halvveis med varmt til varmt vann og tilsett en kvart kopp flytende såpe eller sjampo og ca to spiseskjeer sitronsaft. Rør eller bland det godt å jobbe opp noen såpeskum. Skrubb hjulene med en lang håndteres pensel. Bruk en tannbørste for å komme inn i mindre områder og mellom eikene. Skyll gjerne med vann.
3

Hose såpe av hjulene og tørk dem tørre med rene filler eller et mykt håndkle. Fyll en ren, tom sprayflaske med like deler vann og sitronsaft. Spray blandingen på hjulene og la den på i ca fem minutter å løfte gjenværende flekker og brems støv. Skyll hjulene grundig, og tørk med en ren fille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111862.html

Previous:
Next: No

bobiler