Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvordan Monter en vanntank på en Trailer

Mest fritidskjøretøy, eller RVs, har tre vanntanker. Den grå vanntank er en oppsamlingstank for avrenning fra vask og dusj. Den svarte vanntank er en oppsamlingstank for tømmer toalettet. Ferskvannstanken gir vann til vasker på kjøkken, bad og dusj. Det er isolert fra avfallet oppbevaringstanker. De fleste bobiler har en egen bolig med et dekke panel for ferskvann tank. Hvis du ikke er sikker på hvor dedikert område på bobil er, sjekk instruksjonsboken før du begynner. Du trenger
Skiftenøkkel
Flat skrutrekker
Phillips skrutrekker Vis
Slangeklemmer
Caulk pistol
silikon caulk
Mer Instruksjoner

1.

Park bobil på flat mark og satt i nødbremsen før du begynner. Kontroller at alle eksterne Vanntilkoplinger RV er frakoblet og slå av hovedbryter. Prop åpne ferskvannstanken bolig panel.
2

Fjern det gamle ferskvann tank, koble den fra utstrømningen slangen. Du må kanskje bruke en skrutrekker for å fjerne den gamle slangeklemme.
3

Fjern lokket fra utløpet ventilen på den nye ferskvannstanken. Sett tanken inn i, og koble dem utstrømningen ventil til utløpet slangen i dekselet. Sikre tilkoblingen med en slangeklemme over stedet der slangen kobles til ventilen på den nye vanntanken. Skru det fast med en skrutrekker til den sitter godt. Ikke stram.
4

Tett tilkoblingen og slangeklemme og la det tørke.
5

Koble til de eksterne tilkoblinger vann og slå den viktigste krets panelet tilbake på . Fyll ferskvannstanken med vann og teste tilkoblingene ved å skru kranene i vasker og dusj på. Det kan ta et minutt eller så for vannet å fylle linjene i bobil etter at du har endret ferskvann stridsvogner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111827.html

Previous:
Next:

bobiler