Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvordan finne den totalvekt på en Trailer

The tillatt totalvekt, eller totalvekt, er den totale vekten av tilhengeren pluss vekten av lasten sin. Den totalvekt er et kritisk tall for å sikre at du er en tilhenger med bilen din trygt. Hver bil har en viss slepekapasitet. For en liten bil, er kapasiteten svært lav, mens store lastebiler kan trygt slep tusenvis av pounds. Før du legger ved en trailer til bilen din, må du bestemme tilhengerens totalvekt. Du trenger
Trailer instruksjonsboken
Badevekt
Vis flere instruksjoner
en

Finn vekten av den tomme tilhengeren først. I de fleste tilfeller, hvis du har en fabrikk-bygget trailer, vil bruttovekt av den tomme tilhengeren være oppført på et klistremerke festet til tilhengeren rammen. Hvis du ikke finner klistremerke, se i manualen som følger med trailer. Hvis det ikke er brukerhåndboken, kan det hende du må veie den tomme tilhengeren på en kommersiell lastebil skala.
2

Finn vekten av en liten belastning ved å legge opp de enkelte vekter for hvert element som går på tilhengeren. Veie disse objektene på et bad skala før du legger dem på en trailer. Har en annen person til å hjelpe deg, slik at prosessen vil gå raskere. Hvis du trekker noe større, som en motorsykkel, vil bilens vekt på sykkelen være oppført i sin instruksjonsboken.
3

Legg vekten av lasten din pluss vekten av den tomme trailer å bestemme totalvekt din lastet trailer.
4

Finn vekten av en stor belastning trailer med en kommersiell lastebil skala. Trekke opp bilen slik at bare de tilhengerens hjul sitter på skalaen. Du trenger ikke å fjerne den tunge fra tilhengerfestet på bilen din. Dette vil gi deg en tett tilnærming til den totale vekten av tilhengeren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111832.html

Previous:
Next:

bobiler