Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvordan å stramme en Motor Home Door

Bobil er praktiske maskiner for reiser eller skal på ferie og fortsatt bringe alt du trenger med deg. Men hvis du har problemer med dører, da det kan føre til noen store problemer, spesielt hvis du planlegger å kjøre hvor som helst med dører som ikke lukkes helt. Heldigvis, hvis du har en skrutrekker, ver eller en boremaskin, noen ekstra maskinvare, og om nødvendig, noen leiren skum du kan stramme opp døren på motoren hjem uten for mye tid og stress. Du trenger
skrutrekker eller drill driver
Skruer
ikke-ekspanderende skum
Sparkel
caulk og caulk pistol
Målebånd
Vis flere instruksjoner

en

Sjekk hengslene på døren for å være sikker på at de er skrudd fast. Hvis døren er løs eller sagging, kan det være fordi hengslene har begynt å synke. Stramme opp maskinvaren kan noen ganger løse eventuelle hull eller problemer på egen hånd. Men hvis du ikke kan stramme maskinvaren eller det er hull igjen, må du ta ekstra trinn.
2

Ta av døren og hengslene til å undersøke rammen og trim for døren. Hvis trim er løs og slapp, deretter fjerne den og skrap ut den gamle caulk med en sparkel og erstatte det med frisk caulk. Sett trim tilbake over den friske caulk og se om det klarner opp sagging problem.
3

Undersøk spissen plate og bolt som holder døren lukket. Hvis låsen er seg ut, eller om det er løs, så det kan la døren for å falle åpen. Stramme opp alt av hardware som holder platen på plass og lukke døren for å se om det blir bedre. Hvis ikke, se døren nær å sørge for at mekanismen fungerer som den skal. Hvis ikke, juster bolten lengde og høyde ved å flytte bolten beliggenhet på døren til den fanger låsen og inneholder mer lett. Åpne og lukke døren flere ganger for å sjekke.
4

Sett ikke-ekspanderende skum mellom caulk og trim. Hvis det er et gap som er for stor for fersk caulk å fylle, legger et ark av skum mellom trim og rammen. Mål bredden av skummet og skjære det til å passe over gapet. Skummet vil fylle hullene og lage en tettere passform, holde døren lukket mer fast. Sørg for at skummet ikke utvide oce herdet, og det er motstandsdyktig mot vann, varme og elementene slik at den beholder formen å opprettholde dørens tetthet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111846.html

Previous:
Next:

bobiler