Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Bobil Fordeler

Bobil er virtuelle hjem på hjul. De appellerer til de som ønsker å reise lange avstander til eksotiske steder, eller lage korte turer til campingplassen eller RV parker. Bobil gi rom for par eller hele familier. Disse mobile enhetene har praktisk enn mange andre fritidsaktiviteter kjøretøy, samt gi en underholdende og trygg havn for sine beboere. Generell appell og bekvemmeligheter

Bobil kommer med sovende kvartalene, lagringsplass for redskaper, kjøkkenutstyr og hvitevarer, frisk drikkevann og badevann, bad fasiliteter og ovner og ovner for matlaging. De fleste bobiler er utstyrt med myke sofaer, dinette sitteplasser og slapper stoler. Noen kommer med TV, DVD-spiller og stereoanlegg som standard utstyr.
Se og Vantage Point

Bobil har store foran visning vinduer som gir et bredt panoramautsikt, i motsetning til RV tilhengere og campingvogner lastebiler. Driver og passasjer setene har flere justerbare innstillinger og vanligvis sitter høyt opp, drar nytte av den forbedrede utsikten. Noen enheter har bump-out seksjoner for å øke plassen når bilen er parkert og andre har markiser som faller ned for å danne et skyggefullt område når stoppet.
Reise Convenience

Disse metodene for reise gir en romslig midtgangen og gulvplass for beboerne. Passasjerer kan bevege seg inne i en bobil for å oppdatere, lage mat og avlaste seg under kjøring. Barn kan ta naps, eller kjæledyr kan reise med familien. Ridning i en femte hjulet eller tau bak traileren fortsatt ulovlig i de fleste stater, med mindre staten loven har bestemte begrensninger.
Maneuverability

En bobil krever litt innsats for å park i en campingplass eller tildelte plassen, i motsetning til tilhengere som har tunge uhell og femte hjulet svivler. De krever mye mindre innsats og tid til å sikkerhetskopiere til et begrenset område, mens en lengre trailer kan kreve ekstra dyktighet og tiden det tar å utføre manøveren.
Safety

bobil kan ikke løsner fra seg på veien, siden de består av ett stykke enhet. Slep tilhengere og femte hjul kan løsne fra sitt slep kjøretøy på grunn av en ulykke eller fysisk frakopling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111833.html

Previous:
Next:

bobiler