Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvor å Feilfri aluminiumsfelger på en bobil

Aluminium hjul er lettere, Shiner og ligner på chrome hjul. Og som med chrome hjul, kan støv, smuss, tjære og veien rusk raskt samle på aluminiumsfelger. Hvis du ikke rengjør dine bobiler er aluminiumsfelger på regelmessig basis, kan rusk flekker på metall og føre den til å oksidere. Du trenger ikke en spesiell rengjøring løsning for å holde hjulene ser ut som ny, men du trenger å polere aluminium etter rengjøringen. Aluminium polish er tilgjengelig fra bilbransjen forsyne butikker, samt detaljhandel og online utsalgssteder. Du trenger
Vannslange med sprøyta
Automotive såpe med feilen og tjære remover
Bucket
4 myk bomull kluter eller filler
Latex hansker
Aluminum polsk
mikrofiberklut
Vis mer Instruksjoner
Vaske
en

Park bobilen i et skyggefullt område, vekk fra direkte sollys. Juster bilens hjul slik at de peker fremover, og ikke på skrå. Spray hjulene grundig med vann for å fukte aluminium og fjerne løst støv og smuss.
2

Hell en kopp automotive såpe i en bøtte og fylle bøtta med vann. Rør såpen løsning med en myk bomullsklut eller fille. Bruk gummihansker for å holde hendene tørre og rene. Bomull kluter og filler absorbere vann bedre, uten å etterlate vannflekker.
3

Påfør såpe løsning på ett av hjulene, og skrubb aluminium grundig for å fjerne deigete-on rusk og eventuelle tjære som kan være til stede på rattet. Bare rense ett hjul om gangen for å holde løsningen tørker på hjulene du ikke rengjøring.
4

Spray hjulet med vann for å skylle av rusk og såpevann. Gjenta trinn 3 og 4 hvis rusk er fortsatt til stede på aluminium hjul.
5

Gjenta trinn 3 og 4 for det neste hjulet, før alle hjulene er rene. Bruk en ny, myk klut eller fille hvis den du bruker blir ekstremt skittent. Hvis din bobil inneholder to dekk på bakenden, gjør innsiden dekkene ikke inneholder aluminium felger, slik at du ikke trenger å rengjøre dem.
6

Tørk hjulene med en ren, myk bomullsklut eller fille.
Polering
7

Påfør en ss. av aluminium polish på en myk bomullsklut, fille eller applikator som fulgte med polish, hvis en applikator er tilgjengelig.
8

Påfør polish til aluminium, ett hjul om gangen, ved hjelp av en sirkelbevegelse. Brett klut eller fille i to, eller slå applikatoren over og fortsette å tørke av aluminium til den polske blir svart.
9

Tørk av svart rusk vekk med en mikrofiberklut. Gjenta trinn 1 og 2 til aluminium er blank.
10

Gjenta trinn 1 og 2 for det neste hjulet, før alle hjulene er polert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111855.html

Previous:
Next:

bobiler