Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvordan å demontere en varmluftsovn i en bobil

Mange bobiler er utstyrt med konveksjon ovner, som er mer kompakt og krever mindre gass enn tradisjonelle ovner. Fordi de bruker en motorisert vifte for å sirkulere oppvarmet luft, konveksjon ovner også lage mat raskt og jevnt. Ovnen må fjernes fra bobilen før det kan repareres eller avhendes, og dette krever en steg-for-steg prosess. Du trenger
Crowbar
Wrench
skrutrekker
lommelykt
Kniv
Hammer
Vis flere instruksjoner
Fjerne Konveksjonsovner fra Housing Kammer
en

Koble varmluftsovn fra stikkontakten. Fjern deler som lett kan trekkes ut av ovnen, inkludert intern hyller og temperatur knotter.
2

å unngå skade, slå av og koble fra alle propan og elektrisitet. Koble slangen til propantanken. Åpne vinduer og dører. Snu varmluftsovn på i fem minutter for å drenere eventuelle gjenværende gassen i enheten.
3

Fjern alle trim og tetningslister rundt varmluftsovn kupé. Trim vanligvis kan pried gratis med fingrene. I mer gjenstridige tilfeller kan et kubein brukes, selv om dette kan føre til skade på trim. Overflødig caulk kan skrapes bort med et verktøy kniv.
4

Åpne ovnsdøren og finn tilkobling bolter på baksiden av enheten. De fleste konveksjons-ovner er boltet på plass ved de fire hjørnene av enheten. Bruk en skrutrekker til å fjerne alle skruene som fester ovnen til veggen.
5

Trekk ovnen ut av huset sakte til gasslangen og den elektriske ledningen på baksiden av enheten blir avslørt. Koble gasslangen med en skiftenøkkel. Pass på at du har trukket ut kontakten på elektriske ledningen før du tar den ut fra huset.
Demonter Utvendig Andel av Konveksjonsovner
6

Fjern ovnen døren ved å skru ut forbindelsesskruer funnet ved basen.
7

hjelp av en skrutrekker eller fastnøkkel til å løsne skruer eller bolter, fjerne flere elementer av kontrollpanelet, inkludert ekstra timer og temperaturkontroll stykker. Når skruene eller boltene er løsnet, kan knott fixtures trekkes enkelt fra kontrollpanelet.
8

Fjern bolter eller skruer, vanligvis finnes på baksiden eller undersiden av enheten, som kobler ovnens utside til den interne mekanismen.
9

Skyv ovnen casing fremover, vekk fra basen, for å fjerne det og avsløre interne mekanismer. Den indre delen av en konveksjon ovn har et varmeelement (spiral), en impeller, eller vifte, og en luft filter
Disassemblie den indre delen av Konveksjonsovner
10.

Fjern varmeelementet /spolen ved å skru ut skruer eller bolter som holder den på plass. Spolen så kan tappes ut av huset med en hammer.
11

Skru ut skruene som holder impeller system på plass. Fjern den fra varmluftsovn enhet. Viften system kan demonteres separat ved å trekke fra hverandre utsiden til utsett viftebladene.
12

Fjern luftfilteret ved å lirke den fra undersiden av ovnen, hvor løpehjulet systemet ble plassert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111830.html

Previous:
Next:

bobiler