Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Gjør-det-selv Pin Linjemerking for en bobil

Hvis du ønsker å gjøre din bobil skiller seg ut fra mengden, men ønsker ikke å gå på bekostning av å betale for en tilpasset grafisk maling jobb, kan du legge pin striper og andre dekorative detaljer selv. Forutsatt at du har tid, tålmodighet og en stødig hånd, kan du kjøpe 150-fots ruller av vinyl overføringer til å følge kjøretøyet i pin stripe design av varierende farger. Samt pin striper, et bredt spekter av andre vinyl merking er tilgjengelige for å legge til tegn på kjøretøyet lett og forholdsvis billig. Du trenger
Målebånd
Chalk
en rull vinyl tape
Saks
Myk klut
Vis flere instruksjoner
en

Sketch ut et utkast til design, slik at du er sikker på om det utseendet du ønsker å oppnå før du starter pin striping prosjektet.
2

Rengjør bobil. For at pin striping å følge godt, må underlaget være fritt for smuss og fett.
3

Mål høyden der du vil at pin striper og omgå bobil merking at nivået hver 2 meter langs sidene av bobil med en lys kritt mark. Stå 20-fot tilbake fra bilen og sjekke for å være sikker på at merkene danner rette linjer og at de er den høyden du ønsker.
4

Starter på fronten av førersiden, skallet tilbake 6 -inches av vinyl pin striping av gangen og nøye følge den mellom to første kritt merkene. Hvis mulig, prøv å få noen til å hjelpe deg når man følger de pin striper. Har din assistent holde rullen og sakte la ut mer av båndet, som du forsiktig gni tape ned med en myk klut. Tapen skal ligge flatt og ikke har noen luftbobler under den.
5

Fortsett å følge båndet mellom kritt poeng. Stå bort fra bilen noen få meter for å sjekke at den stripen er rett. Når du har levd en master stripe, vil det være lettere å følge ekstra striper over og under det, siden du vil ha den for veiledning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111851.html

Previous:
Next:

bobiler