Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvordan lage campingbil Ramper

Ramper lar familie og venner med bevegelseshemninger å nyte din mobil med deg hjem. Dette DIY-vennlig prosjektet krever ingen spesialiserte snekker ferdigheter eller noe utover normal husholdning verktøy. Maskinvaren er allment tilgjengelig hjemme forbedring butikkene, slik at du kan bygge en rampe som gjør at mobilen din hjem for å være brukervennlig for alle dine venner og familiemedlemmer, uansett hvor godt de kan gå i trapper. Du trenger
Målebånd
Plywood
Saw
2-av-2 trelast
Wood skruer
Piano hengsler
Drill
Grip tape

Vis flere instruksjoner
en

Mål døråpningen. En rampe må være 1/2 tomme mindre enn dørkarmen. Kutt først kryssfiner ark til denne størrelsen.
2

Bygg en 2-av-2 ramme for din kryssfiner ark ved å skru din trelast sammen. Kutt 2-av-to tømmer til størrelse og skru dem til hverandre for å danne en eske som passer 1/2 cm i på alle sider av kryssfinér. Legg ekstra 2-av-2 støtter hver 6 til 8 inches ved å skru to-for-to stykker som spenner over bredden på rammen. Skru gjennom rammen til støtte for å sikre dem på plass.
3

Skru gjennom kryssfiner og inn i 2-av-2 trelast å feste kryssfiner til rammen.

4

Gjør flere rammer og dekk dem med kryssfiner. Bygge nok individuelle paneler for å skape en helling på en fot for hver tomme av høyde reiste. En kryssfiner ark vil gjøre en 4-fots lange panel, som gjør en rampe egnet for en 2 - til 3-tommers stige. Lag nok paneler å ta hensyn til avstanden fra gulvet i bobil til bakken bobil er parkert på.
5

Fest de enkelte panelene sammen ved å feste pianohengsler til endene av kryssfiner paneler. Velg hengsler som helt åpen i begge retninger, slik at du kan brette din rampe opp for enklere lagring.
6

Dekk toppen av kryssfiner rampen seksjonene med grep tape for trekkraft. Dette er en god sikkerhet praksis for de i rullestol eller de vandre opp og ned rampen.
7

Plasser rampen i posisjon og måle avstanden fra bakken til bunnen av rampen hver fot. Bygge en pyramide av 2-av-2 tømmer til riktig høyde, skru dem sammen. Gjør pyramiden blokkene slik at de passer perfekt i mellom utforming av kryssfiner rampen. Etiketten på siden av rampen og hver blokk slik at du vet hvor hver og en går.
8

bygget en pyramide blokk på toppen av rampen. Denne blokken må være i samme høyde som avstanden fra gulvet i bobil til første trappetrinn minus tykkelsen på kryssfiner. Denne blokken hindrer rampen fra dypping eller bøye på toppen og gjør toppen av rampen selv med gulvet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111844.html

Previous:
Next:

bobiler