Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvordan Juster kjørelys på en Motor Home

Justere frontlykter på en bobil bør inkluderes i oppsettet på bilen for bilturer. Riktig innstilling sikrer maksimal nattsyn for sjåføren og minst mulig ulempe for førere av møtende biler. Bobil har justeringsskruer som gir horisontale og vertikale justeringer, slik at du kan maksimere synsfeltet på veier. Justere frontlykter er ikke vanskelig. I de fleste tilfeller, kan jobben utført i en relativt kort tid i løpet av tidlig om kvelden etter solnedgang. Du trenger
skrutrekker
Målebånd
maskeringstape eller duct tape
Nylon streng linje
Vis flere instruksjoner
en

Park motoren hjemme på et flatt underlag, for eksempel en lang innkjørsel eller ledige parkeringsplass. Løsne og fjern skruene på frontlys trim på begge lysene med en skrutrekker. Fjern trim og identifisere justeringsskruene på avlange metall tappene tilstøtende til hver frontlys.
2

Mark et punkt på overflaten 25 meter foran bilen med et stykke maskeringstape eller duct tape som er Parallelt med støtfangeren foran.
3

Spør en assistent til å holde den ene enden av en nylon streng linje mot bakhjulet på den ene siden av kjøretøyet. String den linje langs forhjulet på samme side av kjøretøyet til et punkt som skjærer med linjen på 25 fot mark. Legg et stykke maskeringstape på dette punktet som en referanse. Gjenta dette trinnet og markere et referansepunkt for motsatt side av kjøretøyet som krysser linjen av den 25 fot mark.
4

Mål avstanden mellom sentrene av høyre og venstre frontlykt og merk denne dimensjonen. Mål avstanden mellom de referansemerkene. Justere plasseringen av referansemerkene i like store mengder som er nødvendig, helt til avstanden mellom hver tilsvarer avstanden mellom sentrene av frontlykter.
5

Slå på frontlyktene og sette dem på nærlys. Be assistenten til å stå på en av fastmerker. Slå den tilsvarende bredde justeringsskruen på at frontlys uansett, om nødvendig, inntil strålen av frontlys skinner på assistenten. Gjenta dette trinnet og justere den horisontale posisjonen til det motsatte frontlys.
6

Spør assistent til å stå på en av fastmerker og holder målebåndet vertikalt med spissen på flatt underlag. Vri den vertikale justering skruen på den tilsvarende frontlys uansett, om nødvendig, inntil strålen av frontlys skinner på 4-foten merke av båndet. Gjenta dette trinnet og justere vertikal innstilling på motsatt frontlys.
7

Slå av frontlysene. Sett på frontlys trim på hvert lys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111859.html

Previous:
Next:

bobiler