Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Hvordan justere sentralbanksjefen på en Kawasaki FH721D

Kawasaki FH721D firetakts generatorer har en justerbar throttle guvernør som lar deg sette utgang for å matche elektriske krav. Vanligvis øker du ut når du slår høyspent tilbehør, for eksempel kjøleskap, mikrobølgeovn eller elektroverktøy. Du kan redusere produksjonen når du slår lys eller mindre elektriske tilbehør. Justering av guvernøren på en Kawasaki FH721D er ikke vanskelig. Bli kjent med fremgangsmåten og justere utgang til enhver tid for maksimal ytelse og drivstofføkonomi. Du trenger
Metric fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Locate turtallsregulatorspaken plate bak forgasseren på siden av generatoren. Identifiser turtallsregulatorakselen som strekker seg fra baksiden av platen i hånden justering knott på den ytre enden av skaftet.
2

Løsne mutteren der akselen festes på spaken plate med et metrisk fastnøkkel.
3

Roter turtallsregulatorspak plate med klokken for hånd til den stopper, noe som indikerer gassen ventilen er helt åpen. Hold guvernøren spaken i denne stillingen med den ene hånden.
4

Slå hånden justering knott på slutten av turtallsregulatorakselen klokken med den andre hånden til den stopper å øke produksjonen til maksimum. Stram mutteren på turtallsregulatorakselen med skiftenøkkel.
5

Løsne mutteren på turtallsregulatorakselen med skiftenøkkelen. Roter turtallsregulatorspak helt mot høyre og hold den i denne posisjonen med en hånd. Drei hånd justerings-anordning mot urviseren for hånd for å redusere utgangen fra generatoren. Trekk til mutteren med skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111853.html

Previous:
Next:

bobiler