Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> bobiler >> Content

Slik reparerer en Atwood Hot Water Tank

Atwood varmtvannstanker brukes i mange tilhengere, bobiler og campingbiler å varme interiøret og gir vann til vasking, matlaging og renhold, men problemer kan oppstå, som fører til redusert funksjon eller komplett svikt. En hel eller delvis utskifting av varmtvannstanken er nødvendig i tilfelle total fiasko, men mange problemer kan løses med enkle tekniske diagnose og feilsøking. En jevn, effektiv gassforsyning er viktig, så bør du vurdere dette tidlig på før du gjør kostbare reparasjoner. Du trenger
Strømforsyning
Kretskort
Liten børste
Combustion kompatibel renere
skrutrekker
Tenger
ledningsnett
Elektroder
Digital multimeter
Magnetventil
Original manuell
Termostat
2-tommers folie støttet steinull
gassforsyning
Termisk cut-offs
Vis flere instruksjoner
1

Les gasstrykket fra skiven på forsiden av vanntanken. Sett innløpet press på minimum 11 inches med to eller flere apparater i gang. Øk en lav spenning tilføres enheten ved å tilsette et korrigert, minimum strømforsyning av 10,5-V likespenning. Erstatte defekte kretskort med nye kretskort. Oppheve blokkeringen av en blokkert brenner rør med en liten børste. Rengjør viktigste brenneråpningen og kanttilkobling med forbrenning-kompatibel renere. Sikre alle elektriske forbindelser med en skrutrekker og liten tang. Bytt wire seletøy.
2

Sjekk for fraværet av en gnist gjennom det lille vinduet på frontpanelet av vanntanken. Omplassere gnist gap til 1/8 tommer. Rengjør elektrodene for å forbedre gnist generasjon. Defekte eller skadde elektroder med nye deler. Sikker kretser, nye og gamle elektroder og hovedkortet. Prøv reigniting gnist. Erstatt alle elektrodene hvis gnisten er fortsatt fraværende. Stram ledningene videre, uten at den brekker.
3

Sjekk om det finnes både en gnist og en gasstilførsel til vanntanken. Sjekk det elektriske bakken systemet bruker et digitalt multimeter. Sett multimeter til VDC (Voltage Direct Current). Engasjere min /max funksjonen med foran hjulet på multimeter. Les av strømmen. Bakken bør ikke overstige 100 mV. Justere spenningen innspill til system til 10,5-V minimum (dette kan endre av seg selv, så du trenger å sjekker det regelmessig). Stram bakken skruer og lokale ledninger.
4

Juster Hovedbrenneren luftespjeldet til 1/4 åpen for å øke flyten av luft til det brennende området, gir noe bredere enn 1/4 for mye luft og slår ut vanntanken gnist. Gå tilbake for å fikse gnist hvis dette skjer, og fortsette feilsøking. Juster flammen sprederen for å gjøre det firkantede til enden av brennerrøret. Juster magnetventil med de viktigste brenneren. Erstatte ødelagte eller feil magnetventiler.
5

Tilbakestill bypass kit ventiler for å unngå lave vanntemperaturer. Finn den opprinnelige håndboken for varmtvannsberederen, som vil fortelle deg de nøyaktige posisjonene ventilene trenger å være i. Sett dem i de anbefalte posisjoner. Reseat termostaten mot av vanntanken, for å sikre at den overvåker den nøyaktige temperaturen i tanken, og blir ikke hemmet eller gjøre feilmålinger på grunn av en luftspalte mellom termostaten og tankveggen. Erstatte ødelagte termostater med nye deler. Monter et isolerende lag rundt vanntanken for å bevare varmen i vannet. To-tommers folie støttet steinull er ideell, som beskrevet av Water Tank Rehabilitering.
6

Skift hele gasstilførselen til vanntanken hvis mengden av gass komme inn i brenneren er uberegnelig, treg, utilstrekkelig eller uregelmessig. Du vil ikke løse dette problemet ved å bytte tank komponenter, bare ved å forbedre den faktiske gasstilførselen. Sikt på en rolig, jevn blå flamme. Steng eventuelle hull i vanntanken boliger som kan påvirke eller blåser gassen inn i brenneren, da dette vil resultere i en ujevn flamme eller et problem med gnist. Erstatte termisk cut-offs hvis du ikke kan oppdage gass eller en gnist.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/motorhomes/111828.html

Previous:
Next:

bobiler