Slik reparerer en Tette Radiator

Den vanligste årsaken til en tett radiator er gammel radiator væske. Væske som aldri har blitt endret, eller satte i lange perioder uten motoren i gang, skaper rust og sedimenter som blokkerer radiatorfinnene og slanger. Heldigvis kan du reparere en tett radiator lett. Alt som trengs er litt rennende vann, en boks med radiator flush og et par timer. Du trenger
Bucket
Gunk C2124 Heavy Duty Radiator Flush
hageslange
Rennende vann
Radiator væske
Tin folie (hvis ønskelig)
Show More Instruksjoner
en

Parker bilen på et plant underlag. Sett en bøtte under radiatoren avløp petcock, vanligvis plassert på bunnen av radiatoren mot førersiden. Vent til motoren for å kjøle ned - du bør være i stand til å ta på radiatoren uten å bli brent før du fortsetter
2

Ta av radiator fylle cap og hell i en hel flaske Gunk C2124 Heavy Duty Radiator. rett inn i radiatoren. Sett på lokket.
3

Start motoren og la den gå i 15 minutter for å flytte C2124 Flush helt gjennom kjølesystemet. Slå av motoren og vent til den er avkjølt igjen før du fortsetter.
4

Fjern radiator fylle cap. Komme ned og åpne avløp petcock ved å vri den mot klokken, og la din radiator væsken renne ned i bøtta.
5

Koble hageslangen til en vannforsyning og sette den ene enden i radiatoren fylle cap. Aktivere vannet og la den gå gjennom kjølesystemet. Når vannet som kommer ut av petcock er helt klart og drenering jevnt (ikke for langsomt eller uregelmessig) din tett radiator er fjernet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124743.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil