Hvor å Endre Transmission Oil i en 1999 Volkswagen Passat

Transmission olje er mye som motorolje. Det er nødvendig å holde motoren i gang. Oljenivået av overføringen bør kontrolleres ofte og endret, bare ikke så ofte som motorolje. Endre girolje i en 1999 Volkswagen Passat er lik oljeskift i noen annen type bil og tar litt dyktighet og kompetanse til å fullføre. Du trenger
Bil jack
Pan
Stikknøkkel
Skruer
Filter
Gummi pan pakning
Transmission fluid
Vis mer Instruksjoner

en

Parker bilen på et plant underlag og sørg for at den er avkjølt. Skyve en bil jack under midten av bilen på hver side og løft den opp så det er lett å skyve under bilen for å få tilgang til overføring.
2

Sett en panne under overføring og fjern tappeplugg med en pipenøkkel for å la den gamle væsken renne ut av overføringen i pannen.
3

Ta kjelen fra undersiden av bilen og finn filter. Skru den for å fjerne den fra girkasse. Sett det nye filteret og gummi pan pakning på plass der den gamle var plassert og installere den med skruer.
4

Installer bunnpannen på toppen av filteret og pakningen. Fyll bunnpannen med overføring væske. Sett inn en tube i pannen og fylle det med overføring væske før det begynner å renne ut. Stram ned oljepluggen for hånd.
5

Start bilen og skifte girkasse i gir i 10 sekunder uten å flytte bilen. Ta ut pluggen og legge til mer væske i girkassen før den renner ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131014.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil