Vil My Auto Garanti bli annullert hvis bilen er aldri blitt reparert ?

Kanskje det er en lang kjøretur til nærmeste serviceverksted eller du ikke har mye tid til overs til å ha bilen på service. Før du forsømme vedlikehold, men du bør ta oppmerksom på det faktum at produsenten av dere kjøretøyet ikke vil betale for skader forårsaket av forsømmelse og garantien kan bli annullert hvis du utføre alle de regelmessig planlagt vedlikehold. Nødvendig service

Ifølge IntelliChoice , bilprodusenter krever visse rutinemessige tjenester, for eksempel olje endringer , for å holde bilen garantien i kraft . Du kan være i stand til å kjøpe en ekstra vedlikehold garanti som vil betale for en slik rutine service for å sikre at den viktigste garantien skal gjelde .
Andre fordeler

Har din bil regelmessig service gir også sikkerhetsmessige fordeler og bidrar til å holde bilen knirkefritt . Disse faktorene kan faktisk vise seg å være viktigere enn auto produsentens garanti , som sjelden varer så lenge bilen .

Konkrete vilkår

For mer informasjon om tjenesten krav , lese vilkårene i den spesifikke garantien i spørsmålet. Hvis du trenger avklaring av de eksakte krav på når kjøretøyet må vedlikeholdes , ta kontakt med produsenten eller auto forhandler der bilen ble kjøpt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131017.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil