Hvordan fikse en Fjernkontroll for en Buick Century 2000

For 2000 Buick Century keyless entry system skal fungere, må din nøkkel fob fjernkontrollen programmeres til å være kompatibel med bilen. Av sikkerhetsmessige grunner, kan du ikke bare kjøpe en fjernkontroll som automatisk vil fungere. Begge de nye fjernkontroller og originale fjernkontroller som ikke fungerer må omprogrammeres. Vær oppmerksom på at når du starter programmeringen, alle tidligere eksisterende fjernkontrolltildelinger fjernkontroller må også programmeres på samme tid, som de prosedyre sletter tidligere koder. Du trenger
2000 Buick Century tenningsnøkkelen
Key fob fjernkontroll (e)
Vis flere instruksjoner
en

Angi Century sjåføren døren og sørg alle dører er helt lukket før du setter nøkkelen i tenningen og vri tenningen til "på"-posisjon. Ikke start motoren.
2

Vri tenningsnøkkelen tilbake til "off" og fjern den.
3

Trykk og hold "Lås "slå på førerdøren panel, og sett nøkkelen tilbake i tenningen og ta det en gang til. Pass på å ikke vri om nøkkelen.
4

Sett nøkkelen i tenningen og ta det igjen. Du bør fortsatt holde "Lås opp" bryteren på plass. Dette bør være andre gang på rad du har satt inn og fjernet tenningsnøkkelen.
5

Sett nøkkelen en tredje gang, denne gangen la det der som du slipper "Lås opp" bryteren. Vent til du hører tre pip fra bilen for å bekrefte at du har oppgitt nøkkelen fob fjernkontroll programmeringsmodus.
6

Trykk både "Lock" og "Lås opp" knappene på nøkkelen fob fjernkontrollen samtidig og holde dem i 15 sekunder til du hører to pip fra bilen. Du vil gjenta dette trinnet for hver tast fob fjernkontrollen du ønsker å programmere. Husk at du kan programmere ikke mer enn fire fjernkontroller til bilen.
7

Ta ut tenningsnøkkelen og gå ut av bilen når du er ferdig med å programmere alle dine Century fjernkontrolltildelinger fjernkontroller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127794.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil