Heater Core- Failure

Biler bruke et varmesystem for å varme bilen hytta. Varmeveksler som kalles et varmeapparat kjerne er brukt for denne funksjonen. En ovn kjerne kan mislykkes for en rekke årsaker. Tilstopping

En ovn kjernen inneholder rør som brukes til å overføre varm luft. Dette piping inneholder flere bøyer for å jobbe i et innsnevret område . Rørene kan tette rundt området av disse svingene hvis bilens kjølevæske systemet ikke er spylt eller endres på en jevnlig basis . Tette rør kan resultere i tapt varmekapasitet , og mulig svikt i varmeren kjernen .
Lekkasje

spyling som kobler varmeren kjernen brukes til å overføre coolant.These tilkoblinger kan lekke og forårsake kjølevæske av tåke frontruten over frontruten varmeapparat vent eller søle inn i bilen direkte. Lekkasje varmeapparat kjerne tilkoblinger kan føre til varmeapparat kjerne svikt .
Korrosjon

Elektrolyse , eller bestått av en elektronisk strøm gjennom et stoff , hjelper makt varmeren kjerne . Denne prosessen kan føre til korrosjon , som kan til slutt føre til varmeapparat kjerne brudd og svikt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127394.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil