Hvordan rense en Mass Air Flow Meter

Bilens mass air flow meter er nødvendig for riktig funksjon av bilens datasystem. En skitten mass air flow meter vil hindre bilen fra å vite hvor mye gass du trenger i din bensininnsprøytning. Det fungerer ved å måle luftstrømmen i motorrommet mot en opphetet tråd. Denne ledningen og sensorene i måleren kan bli skitten lett og du må vite hvordan du rengjør en mass air flow meter for å holde bilen fungerer bra. Du trenger
Socket sett (hvis nødvendig)
CRC Mass Air Flow Cleaner Spray
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den øvre casing av masse luft flow meter ved å lirke den låsetappen opp og av plasthus eller fjerne boltene som holder huset på plass. Rådfør deg med bilens manual for den nøyaktige plasseringen av måleren din og hvilken type bolig det har å vite om du må bruke en socket satt til å fjerne huset.
2

Løft mass air flow meter opp og ut av rommet sitt. Vær veldig forsiktig med å berøre ledningene som er på måleren, kan en liten touch ødelegge forbindelsen og du blir nødt til å bytte hele meter.
3

Fest den røde dråpen som kom med CRC Mass Air Flow Cleaner Spray til munnstykket ved å skyve den inn i dyseåpning.
4

Hold spray så slutten av spray halm er et minimum av fem inches bort fra mass air flow meter og spray rengjøringsmiddelet på måleren. Roter meter i hånden som du sprayer og sørg for at du strøk hver del av massen luftstrømmen meter.
5

Sett meter på en ren overflate og la det lufttørke i 15 minutter. Re-installere ren masse luft flow meter inn i bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124685.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil