5,7 - Liter Forgasserfeil

Av og til , en 5,7 - liters forgasser opplevelser problemer. Men når det fungerer, starter motoren jevnt og med liten innsats. En tilstrekkelig forgasseren gir effektiv gass kjørelengde og lave eksosutslipp. Hard Starter

Hard start er vanligvis resultatet av en mislykket choke . Når dette skjer, utvikler en fet drivstoffblanding fra choken ikke lukke , riktig --- samt motoren er kald . En kald motor trenger en svært rik blanding å starte. Hvis choken er inaktiv , vil det ta i for mye luft. En ødelagt choke kan også føre til at motoren gå på tomgang feil --- drøye det .
Flooding

Noen ganger kan skitt buildup i forgasseren sin nål ventil . Forgasseren må være i stand til å lukke. Hvis det ikke kan lukke , vil forgasseren flom --- forårsaker et overløp av drivstoff. Hvis motoren er oversvømmet , vil det ikke starte. Fuel flom er også en alvorlig brannfare med en varm motor .
Hesitation

nøling er forårsaket av en svært tynn drivstoff blanding . Det er forårsaket av en overdreven mengde luft og utilstrekkelig mengde drivstoff . En feil justert eller skitten forgasser er vanligvis feilen bak en slik nøle. Rengjør forgasseren med forgasseren renere å fjerne smuss og avleiringer . Når ren , bør det gjenopprette til normal drift --- hvis en skitten forgasser var problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131283.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil