Slik fjerner du Cutoff Shield i Projektorer

Projektor frontlykter er bilen lysanlegg som direkte lys produsert av inventar til presise bjelker. Disse strålene kan da bli ledet av cutoff skjold for å produsere høy-eller lav-beam effekter. Grenseverdien skjold på projektoren hovedlys brukes til å dirigere de konsentrerte stråler for å oppnå en høy-eller lav-bjelke effekt. Fjerne cutoff skjold vil produsere en skummel kvalitet til lys produsert, men kan gjøres for å rengjøre innsiden av frontlys system. Du trenger
skrutrekker
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Kople batterikablene fra batteriet for å unngå skade og skade på bilen din.

2

Åpne panseret av bilen og fest den med hette arm. Fjern linsen foringsrør fra projektoren frontlys. Objektivet foringsrør vil bli sikret ved hjelp av ulike metoder basert på modellen. Noen frontlyktene sikret med skruer som må skrus ut og fjernes. Andre foringsrør kan pried av med den flate enden av en skrutrekker.
3

Plasser projektoren frontlys er cutoff skjold. Bunnen av skjoldet vil være knyttet til solenoiden og vil stikke opp foran pære.
4

Fjern cutoff skjold ved å skru noen skruer eller bolter som holder den til magnetventil ligaen. Nytt, vil den festemåte variere basert på modell og merke av frontlys. Når disse skruer og bolter er fjernet, kan skjold løftes fra frontlys ligaen og du kan enkelt rengjøre belysning eller erstatte projektor pære.
5

Gjenta denne prosessen med den andre projektoren frontlys ligaen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131400.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil