Hvordan å opprettholde Min Audi B5

Audi B5 A4 er den generasjonen av A4 produsert fra 1996 til slutten av 2001. Maintaing din B5 A4 er omtrent den samme prosessen uansett årsmodell. Over livet av bilen, er det en håndfull områder som trenger spesiell oppmerksomhet som de har blitt kjent som felles punkter for å mislykkes. Det er viktig å holde et øye med oljenivået og tilstand samt tennplugger og tennspolen pakker. Heldigvis sjekket disse elementene for vedlikehold og erstatte dem er en enkel prosedyre. Du trenger:
Floor jack eller plastrampene
Jack står
oljeavtappingsbeholder
5 Quarts syntetisk olje
Stikknøkkel
6 tommer pipenøkkel forlengelse
14 mm-kontakten
10 mm socket
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Oljeskift
en

kjøre bil på ramper eller heve den med gulvet jack og støtte fronten med bukker.
2

Plasser oljeavtappingsbeholder under din oljepluggen og sakte fjerne oljepluggen ved hjelp av 14 mm pipenøkkel.
3

La oljen renne ut og erstatte oljen bunnpluggen når du er ferdig.
4

Åpne bilens panser og skru av oljepåfyllingslokket. Hell ca 4,8 liter olje inn i motoren og skru av oljepåfyllingslokket igjen for å fullføre oljeskift.
Sjekk CV Boots for Wear
5

Finn gummistøvler som sitter på de indre ender av begge fremre drivakslene.
6

Undersøk støvler for sprekker, rifter, og inspisere området rundt bilens hjulbrønn for eventuelle løse fett som kan ha vært lekket fra cv ledd.
7

Ta bilen av ramper eller senke den til bakken med gulvet jack etter at du har konstatert at tilstanden til CV støvler.

Coil Pack og Spark Plug Vedlikehold
8

Pop din A4 hette og fjerne de tre plast skruene som fester motordekselet, bruker flatt skrujern.
9

Pull opp på hver spole pakke å fjerne det fra motoren og avsløre tennplugger. Inspisere den indre enden av det, ser ned gjennom sitt metallrør. Du leter etter tegn på sylinder misfires eller en dårlig tennplugg, som vil bli markert med tilstedeværelsen av en svart, sot-lignende film som vil strøk innsiden av spolen pack.
10

Erstatt noen spole pakker som er nødvendig ved å koble dem fra hver av sine kabler, og deretter skyve den nye til pluggen til den klikker på plass.
11

Fjern hvert tennpluggen ved å sette inn 10 mm pipenøkkel med utvidelsen og inspisere den for samme sort, sot-aktig, materiale. Installere nye tennplugger som er nødvendig å bruke 10 mm pipenøkkel med forlengelse.
12

Sett spolen pakker inn i hver av sine sylindere og trykk godt ned til det klikker på plass, over hver tennplugg. Reinstallere plast motordekselet og lukke panseret for å fullføre vedlikehold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128652.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil