Thermador Swamp Cooler Instruksjoner

The Thermador sump kjøligere er en klassisk bil air condition-systemet . Den blir ofte referert til skämtsamt som en " rakett rakett " på grunn av sin særegne form og beholderen unik montering utenfor bilen. På 1950-tallet driftige forhandlere leid ut disse kjølerne til biler kjører over Mojave -ørkenen i California. Brukte Thermador kjølere er tilgjengelig for kjøp fra og med 2011 , men produsentens instruksjoner er ofte vanskelig å finne. Heldigvis , enhetene er enkle å installere og operere. Du trenger
Pitcher
Vis flere instruksjoner
en

Roll passasjeren vinduet halvveis ned. Slip den nedre kant av braketten i mellom gummi vinduet segl og vinduet . Plasser den indre kanten av kjøleren inn i den øvre kanal -vinduet . Rull opp vinduet til kjøleren er holdt fast på plass , men ikke rulle den opp så tett at du skade vinduet.
2

Ta av dekselet fylle hullet på toppen av Thermador . Hell vann fra en mugge i hullet inntil det er nesten full. Sett på lokket .
3

Kjør bilen (slik at luften vil strømme gjennom Thermador ) . Trekke strengen etter behov for å øke kjøleeffekten . Refill vannstanden etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130254.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil