Hvordan justere Caster Angles

Toe, camber og caster er ord forbundet med hjulet justering. Mens tå-og spenn er lette å se fysisk ved å se på hjulene på et kjøretøy, kan trinsen være vanskelig å forstå. Det er et dreiepunkt på hjul som slår å styre en bil. Ricinusolje er begrepet som refererer til vinkelen på dette dreiepunkt. Dersom dreietappen det til fronten av bilen, så trinsen er ved en positiv vinkel, og hvis det er på baksiden av bilen, er det ved en negativ vinkel. Trinnene her er for en forhjulsdrevet bil med avlange montering øvre kuleledd. Du trenger
Caster måle
Papir og blyant
Sockets og driver
Vis flere instruksjoner
en

bestemme mengden av caster for ditt kjøretøy. Dette finner du i bilens spesifikasjoner delen av brukerhåndboken eller i tune-up og reparasjon guider for ditt kjøretøy.
2

Fest caster tverrsnitt til høyre forhjul. Drei rattet mot høyre til hjulet har slått tjue grader.
3

Kontroller at måleren er nivå. Sett den justerbare caster boble på måleren til null.
4

Drei rattet til venstre, før det er tjue grader forbi rett fram. Pass på at måleren er nivå, og merk deg plasseringen av boblen. Skriv ned dette nummeret, som det er mengden av caster i dette hjulet.
5

Gjenta trinnene over for venstre forhjul.
6

Juster caster ved har flyttet den øvre kuleledd til foran eller bak på bilen. Løsne den øvre kuleledd med en stikkontakt og driver å kunne flytte den i sine fester. Hvis positiv caster er nødvendig, flytt kuleledd til baksiden av bilen. Likeledes, hvis negative trinse er nødvendig, bevege kuleleddet til fronten av bilen. Stram ball joint på riktig sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131355.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil