Hvordan pumpe bensin fra en Honda Ridgeline

Gass er en nødvendig utgift for bilen din. Uten det mest sannsynlig at du ikke kommer til å gjøre det svært langt på veien. Gass brukes også i andre enheter, for eksempel gressklippere. Hvis du går tom for gass i klipperen, men ønsker ikke å gå til bensinstasjonen og fylle opp gass kan, kan du sug gass fra en av dine biler. Du kan utføre denne handlingen på de fleste biler, inkludert Honda Ridgeline. Du trenger
Honda Ridgeline
Clear tubing
Gass tank
Vis flere instruksjoner
en

Åpne opp gass tank til Honda Ridgeline og skyv det gjennomsiktige røret ned inn i tanken et par meter. Dette sikrer røret er mot bunnen av tanken. Det er best å bruke 1/4- til 1/2-inch klar tubing. En hageslange kan vise seg å være for stor. Imidlertid er slangen som hjemme vin og øl beslutningstakere bruker perfekt. Denne slangen kan bli funnet på vin og øl laging butikker, jernvareforretninger og muligens på en større matbutikk.
2

Plasser bærbare gass tank på bakken i nærheten av Honda Ridgeline. Tanken må være under bilen slik at tyngdekraften kan bidra til å fjerne gassen fra bilen.
3

Loop slangen slik at den kommer ut av Honda Ridgeline og kjører mot bakken, deretter sikkerhetskopiere mot hånden din. Hold den andre enden av slangen over bakken flere meter. Det er svært viktig at den midtre delen av slangen berører, eller nesten berører) bakken.
4

Place munnen rundt den andre siden av slangen og begynner å suge på den. Til slutt skal du se gasstrømmen inn i røret. Når gassen strømmer ned mot bunnen dip av slangen på bakken, kan du fjerne leppene og se den delen av slangen som er koblet til bilen fylles med gass.
5

Sett inn på siden av slangen du holder inn den bærbare bensintanken. Slik at gassen kan strømme inn i tanken. Når tilstrekkelig gass er blitt suges ut av Honda ridgeline heve røret slik at den er over tanken i bilen. Gassen kommer til å stoppe hevertvirkning danne bilen. Når resten av gassen har tappet du kan fjerne den fra bilen og den bærbare bensintanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125299.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil