Hvordan Sammenlign frontlys knoller

Du kan sammenligne lyspærer med stil, merke, farge og Kelvin (lysstyrke). Det er ulike stiler av lyspærer, som hvit, plasma, halogen og xenon. Det finnes også lager pærer og ytelse pærer å velge mellom. Aksjen pærer har en lavere fargetemperatur og mindre Kelvin ytelse, noe som betyr at de ikke er så klar som ytelsen pærer. Xenon pærer er kjent for å produsere et hvitere lysstråle som resulterer i bedre nattsyn. Bileiere bør sammenligne sine alternativer og deretter bestemme hvilken type frontlys pære best passer deres individuelle behov. Instruksjoner
en

Finn ut hvilken type pære beste passer til bilen din. De vanligste enkle å installere valg er halogen, plasma og xenon pærer. Produsere halogenpærer rent hvitt lys, plasma pærer er nær hvitt og xenon lys tilnærmet dagslys som også er et hvitt lys.
2

Rådfør deg med en profesjonell om hvilken type pærer han eller hun anbefaler for din bil. Gjør dette ved å ringe eller slippe av forhandleren for å få en profesjonell vurdering. Du kan også spørre din mekaniker til å gi deg sin mening.
3

titt på de ulike typer pærer tilgjengelig, slik som halogen og xenon pærer. Det finnes flere alternativer for fargetemperatur, lysstyrke, merke og type, som lager eller ytelse pærer.
4

Study forskjellen mellom lager og ytelse lyspærer. Stock pærer har en gjennomsnittlig levetid som er typisk 200-300 timer og en gjennomsnittlig Kelvin på 3200 uten garanti. Ytelseskravene pærer har en gjennomsnittlig til forlenget levetid som er 350-400 timer, avhengig av type ytelse pære og en Kelvin av 3800. Noen pærer har også en begrenset garanti.
5

Sammenlign priser for hver type pære. Xenon pærer er dyrere på grunn av deres rent lys og lengre levetid på pærene. Per november 2010, kostet halogen lyspærer mellom $ 15 og $ 50 per pære i gjennomsnitt. De xenon pærer har en bredere prisklasse på $ 50 - $ 200. Den gjennomsnittlige prisen for plasma erstatning pærer er $ 30 -. $ 70

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129122.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil