Honda Civic motorproblemer

japanske bilprodusenten Honda har produsert Civic som en liten, entry-level priset bil siden 1973. Siden da har det blitt tilbudt i mange varianter og gjennomgått betydelige design og styling endringer. The Civic samlede pålitelighet og lav pris har gjort det en av de mest solgte biler gjennom tidene. Men flere problemer, noen som involverer bilens motor, er kjent for å plage Honda Civic. Typer problemer

Drivers har rapportert om problemer med Civic motorer som spenner fra det enkle til det svært komplekse. Noen problemer, slik som overdreven motorstøy eller dårlig drivstofføkonomi, kan være knyttet til en mekanisk feil eller være et resultat av dårlige kjørevaner. Mange Civic sjåfører har rapportert motor sensor problemer som fører til overdreven forbruk eller et defekt Check Engine varsellys. Andre problemområder er motorens timing belte og hode pakninger. Mer alvorlige problemer er mindre vanlig, men ikke uhørt, for eksempel sprakk motorblokk som plaget noen samfunnskunnskap på midten av 2000-tallet.
Reparasjoner og kostnader

Mange Civic motor problemer dekkes Hondas nye kjøretøy drivverket garanti. For eldre biler eller de kjøpt brukt fra en tredjepart, kan motoren reparasjonskostnader variere fra prisen av en eneste time av arbeidskraft for å tilbakestille en defekt varsellampe til flere tusen dollar for en erstatning motor eller en større reparasjon som å installere en ny motor blokkere. Skifte en blåst toppakning eller ødelagt timing chain koster vanligvis mellom ett hundre og flere hundre dollar.

Farer

Farene forbundet med Civic motorproblemer er som vidtfavnende som bestemte typer problemer bilen har vært kjent for å oppleve. Defekte varsellys kan være en ulempe, men kan også hindre sjåfører fra å bli varslet om mer alvorlige problemer som de oppstår. Motoren kveles er alltid en alvorlig fare, siden det kan forekomme i å flytte trafikk og øke sannsynligheten for en ulykke. Andre problemer, som for eksempel dårlig drivstofføkonomi eller høye utslipp, utgjør miljørisiko i tillegg.
Hybrid Engine Problemer

Honda har tilbudt Civic som en gass-elektrisk hybrid siden 2003 årsmodell. The hybrid-modellen har en bensinmotor kombinert med en elektrisk motor og batteri, og det har opplevd sin egen unike sett med problemer. I 2007 mer enn 45.000 Civic Hybrider ble tilbakekalt på grunn av et problem med det elektriske systemet som kan føre til at motoren stopper under drift. Når dette problemet oppstod, kunne ikke motoren startes på nytt.
Tilbakekalling

Civic Hybrid har vært gjenstand for en motor-relaterte tilbakekalling vedtatt av Honda. Tilbakekallingen fant sted i juli 2007, og påvirkes mer enn 31 000 2006 modell år samfunnskunnskap. Tilbakekallingen var ment å fikse en defekt elektrisk terminal som kontrollerte motorens integrert motor assist (IMA) system. Den dårlig utformet terminalen var gjenstand for en sikring svikt som vil da føre til at motoren kveles under drift. Andre Civic motor problemer, inkludert de som kan ha blitt anerkjent av Honda, var ikke årsaken til eventuelle ytterligere tilbakekallinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125501.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil