Hva er årsakene til Spongy bremsepedalene ?

De første bremsene på biler lignet dekkbremsen benyttes av førere av hestekjøretøy . Fremskritt fulgt Ransom E. Olds ' innføring i 1902 av bremser som besto av en "single fleksibel rustfritt stål band, pakket rundt en trommel på bakakselen . " Design forbedret før de ble trommelen og skivebremser i dag , drevet av en bremsepedal . Selv den moderne system kan utvikle problemer , men slik som et svampaktig føler til pedalen . Du kan fikse denne tilstanden selv. Luft i systemet
p Hvis en bremsepedalen føles svampete , kunne luft har funnet sin vei inn i det hydrauliske systemet . Luftlommer hindre at fluid flyter riktig . Hvis du blør systemet, skal pedalen føles fastere.
Mangel på Fluid

Bremsesystemet er hydrauliske, noe som betyr at det kommer an på et visst nivå av væske i systemet skal fungere skikkelig. Mengden av denne væsken avhenger av bilens året, merke og modell. Sjekk væskenivået i bremsevæskebeholderen . Legg riktig mengde væske .
Feil i bremsesystemet Lines
p Hvis nivået på bremsevæske er ikke problemet , og du blødde systemet og fant at bremsepedalen er fortsatt svampete , bør du undersøke bremseslanger . Selv et lite hull i en linje kan introdusere luft inn i bremsesystemet som vil føre til at bremsepedalen til å føle svampete . Bytte ut den defekte bremser linje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128135.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil