Hva er årsaken Piston Ring slitasje?

En stempelring er en metallring som passer rundt den ene enden av en motor stempelet. Den ringtetningene motoren sylinder, eller forbrenning kammer, slik at stempelet for å fange opp all kraften i forbrenning foregår i kammeret. Disse ringene operere ved høye varmer, høye trykk og høye hastigheter, som sådan, de er gjenstand for betydelig slitasje. En slitte stempelringer kan ha flere årsaker, både vedlikeholdsfritt og produksjon-relaterte. Mangel på smøring
p Hvis motoren ikke har nok olje, vil sylindrene ikke være riktig smurt. Som ringen gnir mot duken av sylinderen, tørre flekker vil føre til at det skrapemerker. Symptomer på slitte stempelringer inkluderer skitten eksos og overdreven olje forbruk.
Engine Dry Starter
p Hvis en motor har sittet inaktiv for enda en kort tid, kan det ha en "tørr start" når neste brukt. Dette skjer fordi den eksisterende smøremiddel glans i motoren har tørket opp, og disse tørre delene av motoren gå uten smøring i de første sekundene etter at motoren starter før smøremiddel er fullt sirkulert. Hvis en motor er tørr-startet etter et nytt stempel ringen er installert, kan slitasje føre til. For å unngå dette, smøre ringen før du installerer den, eller legge til en sekundær motor oiler som spruter olje i motoren før oppstart.
Liner Surface Glaze

Motor sylindere som blir overopphetet av utilstrekkelig smøring kan bryte ned litt av oljen som er til stede, som deretter akkumuleres som en glasur på innsiden av sylinderen. Dette glasur kan skrapemerker kantene på et stempel ring som det skraper ved, som glasuren ikke vil la oljen renne skikkelig i sylinderen. Å bli kvitt dette kan kreve en profesjonell overhaling av sylinderen.
Liner Rundhet Feil
p Hvis duken av en sylinder er ujevn, vil noen punkter gni mot stempelet ringe og få den til å skrapemerker. Også her kan en overhaling av sylinder være nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128546.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil