Hvordan magnetisk Forretter Work

En kontaktor er en en elektrisk bryter designet for å avlede eller avbryte en elektrisk krets . Magnetiske startere referere til kontaktorer som brukes til å lede effekt til elektriske motorer. Overlastrelé

Magnetic startere inneholder overbelastning rele , eller releer som driver spenning til starteren spolen hvis en overbelastning av elektrisitet på motoren er oppdaget. Releer er elektrisk drevet brytere som er avhengige av en elektromagnet å tiltrekke bryterspaken , og dermed kontrollere den på /av handlingen av brytermekanismen . Ved å aktivere passasje eller bryte kretsen , slår bryteren enten på eller av den elektriske motoren.
Gjeldende Heat

Motorvernbrytere i magnetiske startere typisk avhengige av varmen som genereres av strømmen i motoren for å styre eller frigi kontakter som mater energi til motoren. En kontakt refererer til et veikryss der to ledere av elektrisitet er i fysisk kontakt .

Digital Beskyttende releer

Noen magnetiske startere bruke digitale beskyttende releer, eller stafetter som opererer via en mikrokontroller . En mikrokontroller er en integrert krets som gjør at releet å lagre en begrenset mengde data og utføre funksjoner pr programmering sin . Digitale relevern bruke programvare som inneholder beskyttelse algoritmer , eller matematiske ligninger designet for å oppdage elektriske feil . Feil refererer til en unormal flyt av strøm .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128545.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil