Slik reparerer en Overoppheting Honda Civic

Overoppheting biler kan være farlig og føre til potensielt uopprettelig skade på bilen din hvis den ikke håndteres riktig. Det er flere surefire måter å fortelle om din Honda Civic er overoppheting, for eksempel skyer av røyk strømme fra under panseret, samt en "H" lesing på dashbordet temperaturmåleren. Det er viktigere å handle raskt og nøye når reparere overoppheting Honda Civic, for å beskytte deg selv og bilen din. Du trenger
Kjølevæske
Infrarød termometer
Telefon
Vis flere instruksjoner
en

Park din Honda Civic i trygt sted på skulderen av veien . La motoren avkjøles helt før inspisere skaden. Åpne panseret på bilen og forberede seg til å undersøke årsaken til overoppheting.
2

Survey nivået av kjølevæske i plast kjølevæske. Hvis bilen ikke er å opprettholde tilstrekkelig nivå av kjølevæske, bilen kan ikke være riktig avkjølt og vil ikke fungere. Det kunne være en lekkasje i reservetanken, vannpumpe eller en av slangene. Refill reservatet tanken helt med kjølevæske og se om væsketap fortsetter.
3

Sjekk tilstanden på radiatoren din med en infrarød termometer. Søk etter rust eller rusk som kan være årsaken til blokkeringen, radiatorer er utsatt for å utvikle oppbygging over tid. Hvis du tror du har en tett radiator, skyll med væske eller radiatoren må byttes ut.
4

Kontakt en mekaniker hvis du ikke klarer å løse problemet. Mange auto-Karosseri gi gratis slep service. Hold nødlys på til hjelpen kommer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129919.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil