Slik installerer en Car Alarm & Remote Entry

En bil alarm og nøkkelfri oppføring system kan gjøre mer enn å spare penger på bilen din forsikring og øke bilens verdi, er de viktige sikkerhetsfunksjoner. Bilalarm kan stoppe tyver fra å stjele bilen og verdisaker, mens en nøkkelfri oppføring system kan hjelpe deg raskt inn bilen på et illevarslende parkeringsplass. Hvis bilen ikke ble levert med en bil alarm og ekstern oppføring, kan du installere disse enhetene selv. Denne jobben krever litt kompetanse i bil ledningsnett, imidlertid. Du trenger
Alarmenhet
Keyless entry kontroll pad
Telefon tjenesteleverandøren
Diagram dekker bilens spesifikasjoner
Binders, Elektrisk tape
Support spenne eller ledninger sele
Wire splicers
Elektrisk drill
Silikon
selvgjengende skruer
Wire kutter
Wire stripper
30-amp releer, 2
3/8-inch drill bit
Vis flere instruksjoner
Alarm Unit Installasjon
en

samle all informasjon om bilens spesifikasjoner, herunder dokumenter som beskriver kablingsbestemmelser, steder og varierende polariteter. Du vil også trenge en detaljert diagram av bilens elektriske system for å hjelpe finne de relevante delene før du starter installeringen. Ring en auto-forhandler, skrive til produsenten eller søke på Internett for nedlastbare kopier av disse dokumentene. Nøye identifisere antall releer, dioder og motstander tilskrives bilen.
2

Grundig studere koblingsskjemaet og alarmen deler side-by-side. Bestem hvilke funksjoner som skal installeres først, slik som nøkkelfri adgang, starter deaktivere, trunk pop spaken eller dome lys tilsyn.
3

forsiktig koble metallkontaktene på alarmenheten. Ved hjelp av en binders, trykk ned på metall kontakter for å løsne og fjerne ubrukte ledninger. Finn og samsvarer endene av en gitt plugg. Tvinn de samsvarende endene av pluggene sammen og pakk dem til hverandre med elektrisk tape. Ikke pakk alt av matchende endene sammen fordi hver kombinert paret tjener et annet formål andre steder for alarmenheten. Pakk alle seletøy sammen i elektrisk tape for å lage en pigtail består av alle ledninger som hindrer dem fra slitasje.
4

Identifiser plasseringen av kjøretøyet egnet til å koble pigtail, som for eksempel driver spark panel, tenning sele eller kroppens kontroll moduler. Splitte pigtail til det valgte bilens plassering. Samle ledninger av den valgte bilens plassering sammen. For eksempel gruppere alle Torpedoveggen ledninger, tenning sele ledninger, og kroppen Control Module ledninger sammen. Nøye sikre disse individuelle bunter av wire med elektrisk tape.
5

Inspiser bilens dør utløser ved å åpne hver dør og undersøke om dome lys eller dash lyser. Hvis lyset ikke slår seg på for noen av dørene, kan det hende du har en defekt dør trigger, noe som kan føre til at alarmen til å ignorere at døren. Sjekk diagrammet for å finne plasseringen av ledninger under panelene som skal kobles til alarmenheten.
6

bruke de riktige verktøyene, å fjerne platene som dekker bilens ledninger. Nøye merke til hvor hvert klipp og skruen går for å unngå forvirring når du monterer panelene.
7

Strap alarmen modulen til en støtte spenne eller ledningsnett som vil montere i en hard-å-se sted under paneler. Kjør betjent bryteren, LED lys og ekstern antenne. Bruke wire splicers, eventuelle nødvendige releer nøye spleise og wire først. Bruk elektrisk tape til å feste de løse endene. Forskning trinnene på å sjekke polariteten til ledningene før du forsøker å koble dem hvis ukjent med denne prosessen. Bruke wire splicers, og spleise koble de gjenværende ledningene til alarmen til panelet og fest dem med isolasjonstape. Sjekk om forbindelsen gir noen spenning. Nøye omstille forbindelsen etter behov inntil ledningene blir solid og fri for slakk.
8

Koble ledningen fra alarmen til den positive sirene utgang. Bor et skjult hull i brannmuren og forsegle en liten skvett av silikon på sirenen ledningen før den sendes gjennom hullet. Tre og passerer ledningen til sirenen gjennom brannmuren. Monter sirenen til motorrommet og deretter plassere den andre ledningen på bakken. Bruk selvgjengende skruer til å feste sirenen til bilen ved å finne en plass på brannmuren med en passende montering. Koble sirene nedover for å hindre at vann trenger inn og til ekko av lyden gulvet for høyere forsterkning hele bilen hytta. Koble den andre ledninger som tidligere nevnt i andre trinn.
Keyless Entry Installasjon
9

Acquire bilens ledningsnett diagram til å bestemme bilens ledningsnett fargekoder og steder. Finn ut hvilken type dør låsesystem og bestemme riktig fremgangsmåte for å ledning dørlås releer.
10

Bruke diagram, vurdere hvilke ledninger for å beholde og å eliminere. For eksempel finner en ubrukt kanal og forkorte ledningen til om lag seks inches i lengde. Bruk elektrisk tape til å montere de forkortede ledninger til ledningsnett. Bruk elektrisk tape til å pakke resten av ledningene. La fire inches av wire eksponert for hver tilkobling slutten.
11

Reference koblingsskjemaet for å finne bilens viktigste makt wire, tenningsledning forrett wire, og parkeringslys ledninger. Ved hjelp kabelkuttere, fjerne en liten del av vinyl av ledninger som kobles til de Keyless entry ledninger. Bruk wire strippere å strippe endene av ledningene for strømmen, jording, tenningslåsen, parkeringslys og starter drepe. Koble endene av disse ledningene med Keyless entry ledninger. Koble den svarte siden av jordledningen til bilens ramme.
12

hjelp koblingsskjemaet, bestemme hva dørlåssystem kommer med bilen. Direkte koble nøkkelløst system ledningene til ledninger av bilen hvis det er en negativ dørlåssystem installert. Nøye tråd to 30-amp releer og fester endene til bilens ledningsnett hvis det er en positiv dørlåser eller en fem-leder omvendt dørlåssystem installert.
13

Plugg den viktigste kretskortet Keyless entry system inn i sele. Test for å se om de låser og parkeringsplasser lys fungerer. Ved hjelp av en drill og 3/8-inch borekronen, installere LED i dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129920.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil