Hvordan endre en Subaru Outback Cabin Air Filter

Fremgangsmåten for å erstatte hytta luftfilteret i Subaru Outback er blitt forenklet fra tidligere modeller produsert mellom 2000 og 2004. Men det er fortsatt ikke en av de enklere merker av biler for å erstatte hytta luftfilteret. Det er viktig å endre filteret for førerhuset for å optimalisere kvaliteten av luft inne i passasjer førerhuset på kjøretøyet. Det vil også tillate at A /C og luftet luften å strømme inn i førerhuset mer fritt. Skifte filter hver 15.000 miles eller minst en gang i året er en del av den vanlige vedlikeholdsplan oppgavene i vedlikeholdsintervall tidsplan for kjøretøyet. Du trenger
Phillips-skrutrekker
Flat-skrutrekker
Replacement hytte luftfilter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne hanskerommet og fjerne alt innholdet. Trekk dashbordet panelet av høyre side av hanskerommet. Bruk flat skrutrekker for å lirke panelet bort fra dashbordet hvis det er nødvendig.
2

Koble stopper strengen på høyre side av hanskerommet. Slipp pushpins holder hanskerommet hengslene. Bruk Phillips skrutrekker til å skru sentrum skruen i pinnene ca 1/4 av en tomme, og trekk ut stiften av nysgjerrige med flat skrutrekker.
3

Skyv forsiktig på hver side av hanskerommet å velte den øvre hanskerommet stopper fra sporet grooves. Velte den ene siden om gangen, og deretter la hanskerommet for å falle ned.
4

Fjern de tre skruene på høyre side av brukerhåndboken hylle med en Phillips-skrutrekker. Skyv brukerhåndboken hylle ute av posisjon og fjern.
5

Trekk ut de tre skruene som holder filterhuset brakett, og fjern braketten. Flytt støy-dempende isolasjon unna bort lokket.
6

Skyv inn de fire klemmene på den fremre skuffen, og trekk deretter hytta luftfilteret skuffen ut. Fjern det gamle filteret fra skuffen, ta oppmerksom på luftstrømmen pilen indikatoren på siden av det gamle filteret.
7

Sett det nye filteret inn i skuffen, noe som gjør at den sitter og sikkert i skuffen riktig, og at luftstrømmen retningen er korrekt i henhold til pilen indikatoren.
8

Sett filteret og trauanordning i filterhuset før alle klippene klikker på plass. Bytt resten av hanskerommet forsamlingen ved å reversere fjerning prosedyre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124965.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil