Hvordan bytte batteri på en Yamaha VSTAR 650

Bytte batteri på motorsykkelen er en viktig vedlikehold prosedyren du trenger for å fullføre hver ett eller to år. De fleste MC-produsenter posisjonere sine batterier under setet, slik at tilgang til og bytter batteri en noe vanskelig prosedyre. Yamaha VSTAR 650s imidlertid opprettet en spesialdesignet batterirommet som kan nås uten å fjerne noen del av sykkelen. Bytte av batteri på din Yamaha VSTAR 650 krever at du finne og jobbe med denne avdelingen. Du trenger
Allen-nøkkelen
Hansker
Goggles
Vis flere instruksjoner
en

Finn batterirommet på venstre side av VSTAR din. Beholderens lokk er i flukt med de omkringliggende mekanikk, så det er lettest å identifisere ved å se etter en liten firkantet lokket med en liten sekskantet hull på nedre venstre side av lokket.
2

Skru ut bolten som holder batterilokket på plass med en riktig størrelse umbraconøkkel tasten og ta av lokket.
3

Fjern plastdekselet del holder batteriet på plass ved å trekke eller nysgjerrige gummi stropp feste den nederste brikken til det indre av batterirommet.
4

Trekk batteriet ut av kupeen, være forsiktig så du ikke riv ledningene kobles til terminalen tilkoblingspunkter for tidlig.

5

Koble den negative --- svart --- ledning festet til den negative terminalen tilkoblingspunkt og koble den positive --- red --- ledning festet til den positive terminalen tilkoblingspunkt.

6

Kople den positive ledningen til den positive terminalen tilkoblingspunkt av nye batteriet og koble den negative ledningen til den negative terminalen tilkoblingspunkt.
7

Sett inn og fest den nye batteriet i batterirommet med plastbiten festet til innsiden av batterirommet.
8

Bytt og sett på lokket på batterirommet, ved hjelp av Allen-nøkkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128394.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil