Hva er et Block Heater?

Motor blokktermostater er enheter for varmer opp motoren din, olje og kjølevæske i kaldt vær. Disse ovnene er montert i området rundt sylinderen eller mot motorblokken, og kan plugges inn i standard husholdning utsalgssteder. Motor blokktermostater bidra til at raskere og enklere starter i løpet av vinteren, når en motor ikke kan normalt snu. Cold Starter

Selv når du starter opp bilen under normale forhold, gjennomgår motorens maksimale slitasje og expends den mest drivstoff. Kaldt vær forverrer bare disse problemene, fordi drivstoffet ikke brenne så lett og olje motstår flyten.
Batteridrift

En bil batteri mister strømmen i kaldt vær, noe som gjør det mindre stand til å skru startmotoren tilstrekkelig for å starte motoren. Blokktermostater ikke bare varm motor væsker og metalldeler, men også batteri, sparer slitasje på begge deler.
Oppvarming hytta

En varm motor også betyr luften i kabinen interiør varmes opp raskere, holde deg og dine passasjerer komfortabelt.
Heater Termostater

Termostaten i en motorvarmer sparer på strømmen som kreves for å holde motoren kjølevæske varm. Det viser varmeapparatet av og på avhengig av kjølevæske.
Air Pollution

En kald motor trenger mer drivstoff til å fungere, noe som gjør det mindre energieffektive og økende nivået på utslippene i luften. Jo raskere en motor varmes opp, jo mindre det forurenser luften.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125422.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil