Hvordan bruke et voltmeter på en 12 Volt Motor

En 12 volt motor omdanner elektrisk energi fra et 12 volts batteri til mekanisk energi til å utføre arbeid. Derfor, for å teste spenningen i en 12 volts motor, ville du teste kilde, dvs. den 12-volts batteri, eller ledningene som kommer inn i motoren for å sikre riktig strøm. Et nærliggende eksempel på et 12 volts batteri er funnet i en bil, hvor det brukes til å skru starteren, som i sin tur, kan bilen for å starte opp. Men noen ganger er det vanskelig å vite om det finnes et problem i batteriet, forrett eller et annet sted, så du må teste ut batteriet for å være sikker. Den mest nøyaktige måten å teste batteriet med et voltmeter. Instruksjoner
Teste en 12 volts batteri
en

Slå av bilen og alt som trekker strøm fra batteriet, for eksempel en kuppel eller hette lys, som lyser når døren eller panseret er åpent .
2

Fjern eller åpne noen caps som dekker batteripolene, som er piggene stikker opp fra toppen av batteriet. Caps vanligvis bare klipp på plass.
3

Velg likestrøm på voltmeter din, og hvis det er en skala, velge 12 volt.
4

Trykk på rød, negativ (-) ledningen til voltmeter til den røde, minuspolen på batteriet. Samtidig, ta på den svarte, positive (+) ledningen til voltmeter til den svarte, plusspolen på batteriet.
5

Les voltmeter display. Et fullt ladet bilbatteri bør lese 12,6 volt ved romtemperatur. Kaldt vær kan føre til at lesing blir noe lavere, selv på en full lading. For eksempel bør et fullt oppladet batteri lese 12,5 volt ved null grader Fahrenheit.
Testing på Motor sin Leads
6

Finn ledningene som kommer inn i motoren. Det er vanligvis to, selv om det også kan være en jordledning. Hvis det er mer enn to, se etter de svarte og røde ledninger.
7

Trykk på den røde sonde av voltmeter på innlegg hvor den røde ledningen er koblet til. Samtidig, berør den svarte proben av voltmeter på innlegg hvor den sorte ledningen er koblet til.
8

Les utgangen fra voltmeter.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128399.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil