Hvordan erstatte eksosmanifolden Studs på en Dodge Dakota

Ved å utføre din egen generelt vedlikehold på din Dodge Dakota vil du ikke bare spare tusenvis av dollar i det lange løp, du også vil føle deg godt om å arbeide med hendene samt gevinst en følelse av prestasjon. Eksos manifolder er små sylindere som samler eksos fra motoren og sende den til eksosrøret. Over tid stenderne på manifold kan korrodere, noe som kan føre til manifolden lekker eller faktisk kommer fra hverandre. Du trenger:
Penetrating Oil Spray
Manifold stud nøtter
12mm fastnøkkel
14mm fastnøkkel
Sokkel og skiftenøkkel sett
Vis flere instruksjoner

en

Spray gjennomtrengende olje på hver stud du vil erstatte på eksosmanifolden. Dette kommer til å bidra til å rydde av fett og annet bygge opp på stendere, noe som gjør det lettere å erstatte.
2

Skyv åpne enden av 12mm fastnøkkelen på 12mm stud, så på samme måte med første 14mm stud.
3

Skru på erstatning nøtter bak skiftenøkkel slik at det er akkurat nok slingringsmonn for skiftenøkkelen. Dette bidrar til å utsette den aktuelle tråden på skruen som holder stenderne på plass.
4

Plasser pipenøkkel på den åpne siden rundt mutteren du bare gled på og trekk til mutteren.

5

Skyv av åpent fastnøkkel og ta av kontakten. Hele sporet i skruen er nå utsatt, noe som gjør det lettere å fjerne den nåværende stud. Sett fastnøkkelen over stud og turn. Det vil ta litt kraft, men når løs bolten skal gli av. Gjenta denne prosessen med alle piggene på eksosmanifolden.
6

Stram erstatning pigger på plass, og stram dem godt til med skiftenøkkel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131252.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil