Hvordan Tow med automatgir

Alvorlig overføring skader kan oppstå hvis du forsøker å taue en bil med automatgir feil. Overføringen er berørt selv om bilen står i fri. Nøkkelen er å taue bilen uten å ha det interne arbeidet i overføringen blir involvert. Du trenger
Tilhengerfeste
Bil dolly
Ratchet og socket
Tail light kit
Vis flere instruksjoner
en

avgjøre om du vil være tauing et bakhjul, forhjul, eller all wheel drive kjøretøy med automatgir. Hver type kjøretøy krever en annen tilnærming til tauing. Rådfør deg med bruksanvisningen for bilen hvis du er usikker på dette.
2

Tow en bakhjulsdrift kjøretøy med tilhengerfeste og stikk. Slipp drivakselen ved å fjerne den universelle felles på differensialen eller bakenden. Du gjør dette ved å fjerne de to boltene som holder to av de fire armer av den universelle felles i stedet. Senk denne enden av drivakselen forsiktig ned på bakken og erstatte bolter og åk tilbake på plass slik at de ikke vil gå tapt. Du kan lagre dem hvis du velger. Slepebåt lett på drivakselen og den fremre delen med fronten universalledd bør trekke fra girkasse. Prøv å ikke la det smelle i bakken. Oppbevar drivakselen i en bil å ta det sammen for senere bruk.
3

Place slepet bar i fronten av bilen. Kontroller at alle sikkerhetsanordninger er festet og fungerer. Hev tungen på slep, og senk den på ballen på tilhengerfestet festet til stry kjøretøy. Stram tilhengerfeste sikkert til ball og fest eventuelle sikkerhet kjeder fra tilhengerfestet til slepet kjøretøyet.
4

Bruk en bil dolly for forhjulet og all wheel drive biler. Fest bil dolly til slepet bilen akkurat som et slep bar. Det sitter på tilhengerfestet og blir strammet til ballen. Fest alle sikkerhetskrav kjedene. Også koble lyset støpselet til en stikkontakt på slep kjøretøy for å aktivere bremselysene og blinklys. Hvis det ikke er kontakt, må du kjøpe et kit fra en deler butikken for å gi strøm til lys på tilhengeren. Installere det på din bil i henhold til produsentens instruksjoner.
5

Drive bilen på til bilen dolly. Bare forhjulene vil hvile på dolly; bakhjulene vil rulle fritt på bilen. Bruk kjedene for å sikre bilen til dolly. Du må fjerne drivakselen fra all wheel drive kjøretøy. Dette gjøres på samme måte som et bakhjul kjøre bil. Bilen skal være klar til å taue uten overføring skade.
6

Bruk en lys kit fra en deler butikken eller utleiefirma til ledningen halen og bremselys på bilen som blir slept. Pass på at alle lysene fungere fullstendig før du begynner å taue bilen. Du har også muligheten til å bruke en bil trailer i stedet for et slep bar eller bil dolly å taue alle typer bil uten å bekymre overføringen.
7

Tow bilen ca 1/4 til 1 /2 mil og slutte å inspisere alle hookups. Vær sikker på at alle lysene er fremdeles arbeider. Sjekk sikkerhetsmessige kjedene og stikk for en sikker passform. Hvis alt er bra, fortsetter du med tauing. For lange turer, sjekke alt hver gang du stopper for en eller annen grunn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127901.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil