Hvordan erstatte de bakre bremseklosser på en Audi A4

Skifte bremseklosser på Audi A4 er en rutinemessig del av vedlikeholdet. Bytte ut den bakre bremseklossene er en jobb som kan gjøres ved en butikk på bekostning av flere hundre dollar (eller mer), men kan også gjøres ved et hjem mekaniker med riktig verktøy og tilnærming. Det bør bemerkes at bremsene er en ekstremt viktig del av din A4 sikkerhet. Hvis du ikke er trygg på din mekanisk evne, bør du sannsynligvis ha en profesjonell butikk gjøre jobben. Du trenger
Floor jack
Jack står (2)
Socket sett og skralle
Hex bits
Brake renere
Clean filler
Audi stempel trekke verktøyet
nye bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Park din A4 på et flatt og jevnt underlag. Sett bilen i gir hvis det er en manuell, hvis det er en automatisk, sørge for at overføringen er i
2

Løsne mutrene som holder bakhjulene på "Park.». Hev bak på bilen med et gulv jack og senk den ned et par bukker. Fullfør fjerne hjulene og sett dem til side.
3

Spray brems renere på rotoren, caliper og nærliggende områder og tørk dem ned med en ren, tørr fille.
4

Fjern de to store Sekskantboltene som holder målepunktet på bøylen braketten. Disse er plassert på toppen og bunnen av bøylen på den siden som vender mot hjulet godt. Bruk riktig hex bit og en skralle til å fjerne disse boltene. Du kan trenge en breaker bar (en forlengelse på sokkelen) for å fjerne boltene.
5

Skyv bøylen av rotoren. Støtte bøylen mens du arbeider med et stykke wire knyttet til suspensjon eller på en plattform av noe slag for å forhindre skade på bremsen linjen.
6

Ta elektrodene ut bøylen. De kan rett og slett faller ut når du fjerner bøylen fra rotoren. Åpne lokket til bremsevæskebeholderen, som ligger i motorrommet. Fjerne noe av bremsevæske med en kalkun baster eller sprøyte. Ikke fjern så mye væske at luften er tillatt å gå inn i hullet i reservoaret at væsken går gjennom.
7

Bruk den spesielle Audi caliper stempel verktøyet (se Ressurser) for å trekke stempelet inn bøylen for å gjøre plass til de nye, tykkere bremseklosser. Plasser verktøyet i fordypningene i stemplet og deretter forsiktig snu verktøyet. Stempelet bør trekkes som det svinger.
8

Installer de nye bremseklossene i bøylen. Skyv bøylen over rotoren og installere de to sekskantede bolter som holder den på. Stram boltene. Installere hjulene. Senk bilen til bakken. Pumpe bremsepedalen noen ganger eller inntil den føles hard igjen. Sjekk væskenivået på reservoaret og etterfyll om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125996.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil