Hvordan Reset Endre Oil Light i en Oldsmobile

The Change Oil Light på Oldsmobiles har blitt integrert i elektronisk kontrollmodul for noen tid nå. På grunn av mangfoldet av Oldsmobile-modeller, til fremgangsmåten tilbakestille forhåndsdesignert lys varierer. Lyset er satt til å utløse når bilen har reist 3000 miles, har motoren vært under tvang (tunge kjøreforhold) eller tre måneders tid har gått (uansett kjørelengde). Ingen verktøy er nødvendig for å nullstille lyset, men det er best å se i bruksanvisningen for det enkelte år og modell av Oldsmobile du forsøker å tilbakestille lyset på å sikre at du følger riktig prosedyre. Instruksjoner
en

Vri tenningen til key-on/engine-off posisjon til å få tilgang til elektrisk kraft Oldsmobile. Dette trinnet er nødvendig uansett hvilken år eller modell Oldsmobile er. For å få tilgang til stillingen, vri nøkkelen to klikk fram til å slå på alle de elektriske valg av Oldsmobile, uten å starte motoren.
2

Tråkk gasspedalen helt til gulvet tre ganger i løpet av en fem andre perioden. Dette vil fungere på Alero og Cutlass Supreme modeller produsert mellom 1996 og 1999, samt Intrigue produsert mellom 1998 og 2001. The Change Oil Light vil blinke og deretter gå ut når tilbakestilles korrekt.
3

Trykk inn Reset-knappen på informasjonen midten av Oldsmobile Alero produsert mellom 2000 og 2001. På noen 1999 modeller, kan du ha en funksjon for å holde knappen inne til en hørbar kiming ringer, tilbakestille lyset.
4

Tråkk Engine knappen på 1995 gjennom 1999 Aurora modeller. Når oljen livet prosentandel vises på informasjonssenteret, trykk på Reset-knappen til 100 prosent oljens levetid vises.
5

Trykk inn Reset-knappen på Eighty Eight, Ninety Eight og Regency modeller produsert mellom 1994 og 1997. Trykk "SEL" inntil informasjonssenteret viser "Oil". Trykk på "SEL" knappen igjen for å vise oljens levetid. Trykk på Reset-knappen og deretter holde den nede i fem sekunder til 100 prosent oljens levetid vises på informasjonssenteret.
6

Trykk på Test-knappen på eldre versjoner av Eighty Eight og Ninety Eight modeller med Endre Oil Light. Trykk på Oil Index knappen én gang. Trykk på Reset-knappen for sju til ti sekunder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/125664.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil