Formålet med Ignition Coil i VWs

De største europeiske bilprodusenten , Volkswagen , oppsto i 1937 for å produsere den nye bilen prosjekt av Ferdinand Porsche , Volkswagen Beetle . Siden starten har tennspolen vært hjertet av alle Volkswagen biler , inkludert Beetle , buss, Karmann Ghia og tinget . Formål

Formålet med coilen i Volkswagens er å gi gnist til tennpluggene . Denne gnisten er nødvendig for å slå av motoren på og holde den i gang . Når nøkkelen er blitt slått i tenningen , fortsetter tennspolen kretsen for at bilen for å slå på .
Funksjon

spenningsforsterker i tenningen spole tar spenning fra batteriet og forsterker den til den nødvendige mengden av energi som trengs for å skape en gnist i motoren. Eldre Volkswagen har en distributør som tar gnisten fra coilen og distribuerer det til tennpluggene . I nyere modeller ble imidlertid distributøren eliminert og tennspolen sender gnist rett til tennpluggene .

Problemer

coilen i Volkswagens kan gå dårlig , forårsaker mange problemer. Problemer knyttet til en dårlig tennspolen er motoren feiler , redusert gass kjørelengde eller økt drivstofforbruk , en dårlig motor som går , ingen gnist kommer fra tennpluggene eller en stoppet motoren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131403.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil