Hvordan identifisere en Rotary Engine

Vri motorer er en type forbrenningsmotor. Roterende design ble opprinnelig funnet i fly og motorsykler i 1900. Dag er begrepet rotasjonsmotoren refererer til motoren oppfunnet av tysk ingeniør Felix Wankel (også kjent som Wankel-motoren). En wankelmotor gjør de samme oppgavene som en stempelmotor: inntak, kompresjon, forbrenning og eksos. Imidlertid, mens disse fire arbeidsplasser vekselvis forekommer i samme volum av plass i en stempelmotor, og en rotasjonsmotor dedikert deler for hver jobb. Stempelet beveger seg kontinuerlig fra den ene del til den neste i en roterende bevegelse. Instruksjoner
en

Legg merke til formen på motorhuset. Roterende motorer har ovale boliger, som kan eller ikke kan ha pins som stikker ut rundt rammen. Den boenhet omgir rotoren (roterende delen).
2

Identifiser motorens rotor. I rotasjonsmotorer er denne del formet lik en trekant, men med tre konvekse sider. Mens motoren er i gang, vil den konvekse trekant roterer i en sirkulær bevegelse rundt den eksentriske akselen stikker ut i sentrum. Skaftet fungerer som dreiepunkt, som gjør at rotoren til å rotere i en orbital måte.
3

spore banen rotasjon og undersøke hvordan den oppnår den firetakts. Motoren handlinger finner sted i arbeidsrommet mellom utsiden av skiven og innsiden av huset. Som det dreier, på hver side av rotoren beveger seg mot og bort fra husveggen, som komprimerer og utvider seg i forbrenningskammeret på en lignende måte til de frem-og tilbakegående slag av en stempelmotor.
4.

Sammenlign motor design til andre vanlige typer motorer. Den roterende design er veldig unik i at det er mye mer sirkulær enn de fleste motorer. For eksempel, i rekkemotorer er en vanlig type kjøretøyets motor med alle stemplene stilte opp i en like linjeavstand rad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128569.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil