Hvordan Utslipp blybatterier

Blybatterier brukes til å gi start-up effekt for biler og tungt utstyr. Imidlertid vil en bly-syre batteri ut raskt hvis batteriet må gi strøm til en elektrisk belastning - for eksempel en lampe eller elektrisk motor - for en lang periode. Blybatterier må periodisk lades for å forlenge livet. Hvis en batteri krefter på lasten uten å lades opp, vil batteriet bli helt utladet og kan slutte å fungere. Du trenger
Blybatterier
Billampa
elektrisk ledning, Elektrisk tang
Loddebolten
Elektronisk loddetinn
To crimp-type ring terminaler
Two krokodilleklemmer
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Cut to one-foot segmenter av wire. Strippe en halv centimeter isolasjon fra endene av hver ledning segment.
2

Crimp en av ringen terminaler til den ene enden av den første ledningen segmentet. Crimp den andre ringen terminalen til den ene enden av den andre ledningen segmentet.
3 brak og ermet tjene som en lyspære elektriske tilkoblinger.

Solder den fri ende av den første ledning til metall brak på basis av bil-lampe. Lodde ledig slutten av den andre ledningen til metallhylse på siden av den automotive lampe.
4

Løsne og fjern den øverste skruen på den første alligator klipp. Plasser skruen gjennom både første ring terminal og alligator klipp skrue hull og skru til skruen slik at den holder ringen terminalen til alligator klipp.
5

Løsne og fjern den øverste skruen på den andre alligator klipp. Plasser skruen gjennom både den andre ringen terminalen og alligator klipp skrue hull og skru til skruen slik at den holder ringen terminalen til alligator klipp.
6

Fest først alligator klipp til den positive terminalen på batteriet. Fest den andre alligator klipp til minuspolen på batteriet. Forlate denne kretsen koblet over natten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131588.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil