Ford 302 Topplokk Identification

identifiserer Ford, 302 topplokk er et spørsmål om å finne og dekoding Støpenummeret stemplet direkte på hodet. De 302 hoder er rutinemessig byttet med andre Ford motorer, slik identifikasjon er nødvendig i visse situasjoner. Det er forskjellige antall og bokstavkombinasjoner som utpeke produksjon datoer og andre detaljer. Antall Plassering

casting nummer ligger under ventildeksel, midt i topplokket. Det er en kombinasjon av et antall og fire bokstaver; C6ZZ-A, f.eks. Ifølge ClassicMustang, kan avstøpning tallene endres fra år til år, og er vanligvis det samme eller nesten det samme som topplokket delenummer.
Antall dekoding

Antall i koden identifiserer byggeår; et hode med kode C8ZZ-A ville ha blitt produsert i 1968, og så videre. Bokstavene i koden representerer ventil detaljene, og produserer varianter. Ifølge ClassicMustang, kan kodene ikke følge bestemte mønstre, som leftover topplokk fra 1968 kan ha blitt brukt på 1969 modeller med ulike konfigurasjoner. Ford opprettholder en standardisert kodesystem, men det er ikke uten uregelmessigheter. Både FordCobraEngine og KellyHotrod har detaljerte diagrammer matchende koder til motortype og produksjonsår.
Andre hensyn

Ford produserte 302 cid Motoren 1968-1995. Siden 302 er meget lik den Ford 289, er det identifikasjon problemer og i mange tilfeller er delene er utskiftbare. De koder 289 er lik 302 koder, men er 289 topplokk stemplet "289" i nærheten av støpingen nummer. De 302 sylindere er ikke stemplet "302", og dermed skille dem fra 289 cid hoder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/127295.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil