Slik installerer en termostat på en 2001 Express Van G3500

The kjølesystem i en Chevrolet Express van avhengig av termostat for å regulere temperaturen i motoren. Termostaten er en ventil som åpnes når motoren blir varm og avgir kjølemiddel inn i motoren. Kjølemidlet renner gjennom motoren og presses tilbake inn i radiatoren ved vannpumpen. Radiatoren avleder varmen fra kjølevannet. Kjølevæsken sitter deretter til neste syklus. En ny termostat vil bidra til å sikre bilen ikke overopphetes. Du trenger
skrutrekker
Stikknøkkel
Socket satt
en gallon av ferdigblandet frostvæske
Vis flere instruksjoner
en

Åpen panseret for tilgang til motorrommet. Spore den øverste slangen fra radiatoren til motoren. Slangen vil stoppe ved inntak av motoren.
2

Skru slangeklemmen på slutten av slangen med en skrutrekker. Trekk slangen av termostathuset.
3

unbolt de to skruene på termostathuset med en pipenøkkel. Trekk bolig dekke vekk fra huset.
4

Trekk termostaten ut av huset for hånd. Erstatt med den nye termostaten. Sørg for at enden med våren går inn først.
5

Skrap den gamle pakningen av de møtende flatene på boliger, og dekk med en plast skrape. Erstatte den med den nye pakningen. Kontroller at pakningen hviler på huset overflate og mønster av pakningen på linje med boliger.
6

Bolt husets deksel over huset med en pipenøkkel. Skyv slangen tilbake på huset innsugingsrøret. Stram klemmen over slangen og rør med en flat skrutrekker.
7

Skru av radiatorlokket, og legg det til side. Hell i ferdigblandet kjølevæske, inntil radiatoren ikke holder mer kjølevæske.
8

Start van, og la den gå på tomgang, før van blir varmere. Nivået i radiatoren vil synke, som kjølemiddelet sendes gjennom motoren. Fyll med ytterligere kjølemiddel, inntil nivået er full. Lukk radiatorlokket på til radiatoren. Lukk panseret og slå van off.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128305.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil