Den beste måten å fjerne Vindu Tint

Fjerne vinduet fargetone fra en bil, lastebil eller andre kjøretøy er en vanskelig oppgave som krever tålmodighet, et barberblad eller annen maskinvare og lim remover. Hvis fargetone ikke er helt fjernet og vinduene renset, limrester og biter av fargetone kan forbli. Den beste måten å fjerne vinduet tint er å kjøpe et kit spesielt utviklet for oppgaven. Vindu Tint Fjerne Kit

Besøk din lokale bilverksted butikken, som AutoZone, og se etter et vindu tint fjerne kit. Settet vil være i området der vinduet fargetone og annet tilbehør er plassert. Settet inneholder alt du trenger for å fjerne vinduet tint - barberblad holder, kniver, klut og lim remover. Pakkene varierer i pris. Kjøp en eller to kits, avhengig av hvor mye farge du må fjerne.
Fjerne Vindu Tint

å starte, bruke en hårføner for å varme opp hjørnet av ett vindu, og deretter sakte begynne peeling fargetonen mot deg. Den hårtørker løsner limet. Etter fargetone er av, spray limet remover på vinduet, og la stå i ca 10 minutter. Bruk av en av barberblad for å fjerne gjenværende limrester. Deretter tørke av vinduet rengjøre med kluten. Hvis du fjerner vinduet fargetone fra en back vindu som har en innebygget defroster, være forsiktig med å bryte defroster ledninger som ligger direkte på vinduet.
Rengjøring Etter Tint fjerning

Rengjør bilens vinduer grundig med et glass renere å fjerne lim remover og fragmenter av lim eller fargetone. Tørk av med et papirhåndkle for å unngå striper. Også rengjøre dørpaneler og seter hvis noen limrester er til stede.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/124808.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil